Go to Top

Kommende arrangementer

Klik på arrangementerne herunder for at læse mere/mindre.
Hvis du ønsker at købe billet, skal du blot klikke på ‘Køb billet’-knappen øverst til højre.

Efterår 2019

Jørgen Halskov - Søndags-Matiné - Søndag den 1. september kl. 14.00

Entré til koncert: 125  kr.
Kaffe & kage kan købes under koncerten eller i pausen

– Skagen, Skotland – og hjem igen

Jørgen Halskovs foredrag eller nok nærmere en fortælling tilsat Jørgens egne sange – tager sit udgangspunkt i Gl. Skagen i 1980erne. I mange år – for længe siden i Jørgens unge voksenliv – spillede Jørgen hver sommer i Gammel Skagen sammen med en stor musikerkoloni (som bl.a. talte Bjarne ‘Cæsar’ Rasmussen). ”Vi kom trofast hver sommer så vi kunne følge med i, hvordan det var gået Jens Ole Ruth fra købmandsbutikken og Jarl fra Hyttefadet, siden ‘Tjuvenhavnerne’ (dvs. turisterne) sidst var i byen.”

Fortællingerne fra Gl. Skagen blandes med historier og sange, Jørgen har ‘hentet’ i det skotske højland, som han nu efterhånden har travet op og ned i utallige gange i de sidste 25 år.

Jørgens sange handler om der hvor han kommer fra – nemlig hjemmefra!

Jørgen Halskov er 65 år gammel og født i Skagen. Han har medvirket i årets X-factor og kunne bl.a. opleves i en vildt spændende 5-Chair-Challenge på TV2. Jørgen har også gået i skole i Skovsgård – så der kommer sikkert også lidt historier fra tiden i Skovsgård.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 13.30 og koncerten starter kl. 14.00.
Ingen koncertmenu.
Kaffe & kage kan købes under koncerten eller i pausen.
Køb koncertbillet: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Jørgen Halskov

Jørgen Halskov

 

Mads Toghøj & Rødderne - Fredag den 13. september kl. 20.00

Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– country med sjæl & nærvær

Sanger og sangskriver Mads Toghøj, der har adresse på Sydfyn og rødder i Skagen, er i 2018 plade aktuel med det spritnye album ”Rødder”. Et pladeprojekt, der handler om værdien i at genfinde rødderne og vende hjem på et åndeligt plan.

Mads Toghøj har netop fejret 20-års jubilæum som musiker, hvilket blev markeret med tre udsolgte koncerter på Kulturhus Kappelborg i Skagen. Umiddelbart bagefter kunne han udsende sit tredje studiealbum, Rødder, der er en stor hyldest til barndomsbyen Skagen og de mennesker, der gjorde Mads til det menneske og den sangskriver, han er i dag.

Centrum i hyldesten er meget naturligt Mads’ morfar, Thomas Jensen, der under navnet Fisker Thomas gav fiskere og andet godtfolk på havet en musikalsk stemme i 70’erne og 80’erne. Mads fortolker fire af Fisker Thomas’ viser på albummet, og indspilningerne er tilmed udført med hjælp fra et par af de musikere, der spillede på originalerne for 40 år siden.

Pladen er kommet godt fra start, og sangene ”Lysets land” og ”Min Barndomsby” røg direkte i rotation på DRP5. ”Lysets land” røg tilmed direkte ind på DRP5 Dansktoppen, hvor den blev liggende i alle de 15 uger det er muligt, med 5 uger på 3 pladsen som bedste placering. Selv om det er en dansksproget plade, er sangen ”Om 100 år” nået hele vejen til USA, hvor en radiostation i Boston spiller den flittigt.

Nu skal sangene ud på landevejen, og Mads medbringer tre musikere fra pladeindspilningen på turnéen. Multiinstrumentalisten Jens Varmløse, som også er producer på albummet, og Jan Michael Rasmussen, der som ung mand spillede på Fisker Thomas’ debutalbum i 1977, udgør sammen med bassisten Rasmus Boje-Nielsen, Toghøj´s band på denne turné.

Mads udgav i 2012 albummet ”Alley of Faith” som er en engelsksproget plade i country/roots-genren. Pladen blev indspillet i Nashville med flere koryfæer i studiet – heriblandt folk, der havde indspillet med Elvis Presley. Flere af disse sange, såsom “I´ll be there”, “Bit by bit” og ”Holding on to you” kom på DRP4 og DRP5 playliste og er også blevet spillet rigtigt meget I udlandet.

Det er først og fremmest sange fra ”Rødder” der er på tapetet på denne turnè, men også en hånd fuld sange fra ”Alley of Faith” finder uden tvivl vej til sætlisten. Mads Toghøj er en musikalsk arbejdsmand og har i mange år spillet solo på beværtninger over det meste af landet, så et par covernumre i country- eller americana-genren kan også dukke op som klare publikumsfavoritter.

Besætning:
Mads Toghøj: Vokal, Akustisk guitar
Jens Varmløse: Akustisk guitar, fløjte, harmonika, stagepiano, mandolin og kor
Jan Michael Rasmussen, Akustisk guitar, Banjo, mundharpe og kor
Rasmus Boje-Nielsen: Elbas/Kontrabas og kor

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Mads Toghøj & Rødderne

Mads Toghøj & Rødderne

 

Carls Café – Shamrock - Torsdag den 19. september kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– irsk folkemusik, når det er bedst

SHAMROCK har eksisteret siden 1986, og det er i den periode blevet til utallige optrædener på festivaler, pubber, spillesteder osv. over det ganske land med irsk folkemusik. Der findes stort set ikke en krog i Danmark, der ikke har haft besøg af disse herlige spillemænd. Når Shamrock går på scenen, står den på irsk pubstemning, når den er bedst.

De kendte sange man kan synge med på og de vemodige ballader, som Irland også er kendt for. Det hele leveres med en imponerende spilleglæde og musikken bindes sammen på bedste vis med små historier, hvoraf nogle endda kan være sande. Med et moderne udtryk: ”De kommer helt ud over scenekanten”.

Shamrock består af Denis Mc`Laughlin, Svend Erik Larsen og Pia Nygård. De to herrer mødtes i 1987 på festivalen i Tarm, og et par år derefter, spillede de sammen i gruppen A´Conto. I 1989 dannede de Shamrock, som siden da har spillet mere end 2000 koncerter.

Gruppen havde i 2009 20-års jubilæum, og det fejrede de med udgivelsen af en længe ventet CD. Den blev indspillet i Rosstrevor i Nordirland. CD´en indeholder gamle kendinge og enkelte nye sange.

Bandet:
Denis Mc`Laughlin: sang, guitar, banjo, mandolin og bodhran.
Svend Erik Larsen: sang, guitar, mundharpe og bodhran.
Pia Nygård: violin.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Shamrock

Shamrock

 

Ann-Mette Elten & Carl Ulrik Munk-Andersen - Koncert i Torslev Kirke - Lørdag den 21. september kl. 14.00

Entré til koncert: 195 kr.

– Vær velkommen – kirkekoncert i Torslev Kirke

Hanbokoret holder jubilæumskoncert i Torslev kirke med Ann-Mette Elten & Carl Ulrik Munk-Andersen i samarbejde med Brovst Musikforsyning.

Siden Ann-Mette Elten i 2007 udgav albummet “Vær velkommen” med danske salmer fortolket på en helt ny måde, har mange kirker landet over haft besøg af sangerinden. En kirkekoncert med Ann-Mette er en helt speciel oplevelse. Repertoiret tager udgangspunkt i Ann-Mettes fortolkninger af den danske salmeskat, men derudover rummer koncerten også sange fra hendes andre soloudgivelser samt et udvalg af de mest kendte På Slaget 12-sange.

Ann-Mette Elten: Sang

Carl Ulrik Munk-Andersen: Klaver

Køb billet her

Ann-Mette Elten

Ann-Mette Elten

 

Frokost-jazz – Sørwi Jazzband - Lørdag den 28. september kl. 12.00

Koncert med buffet: 225  kr.
Koncert uden buffet: 125 kr.

– Nordjysk Jazz Sørwis

Tilbring en hyggelig eftermiddag på Skovsgård Hotel til vores meget populære frokost-jazz. Sørwi Jazzband spiller Glad Jazz, som publikum kender og kan synge med på med glæde og begejstring. Dejligt humør og spilleglæde præger musikken og mon ikke Kjeld fortæller nogle sjove historier, som ekstra krydderi  til den dejlige frokost på hotellet

Orkester besætning:
Kjeld Pedersen: sang /banjo
HC Nielsen: sax/trompetCarsten Ramsing:tuba
Jørgen Rubæk: trombone
Jørgen: trommer

Køb billet her

Godt at vide:
Koncert med buffet: 225 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 11.30 og frokost-jazzen starter kl. 12.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Sørwi

Sørwi

 

Red Warszawa - Lørdag den 5. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 125 kr

– heavy metal

På utallige opfordringer er det os en fornøjelse igen at kunne meddele, at Danmarks mest gakkede heavy metal-band Red Warszawa besøger Skovsgård Hotel. Sidste gang Red Warszawa besøgte hotellet, kunne vi opleve Heavy Henning, nøgen på scenen, kun iført guitar, hjelm og en løgpose med to løg.

Derudover opstod der for første gang i hotellets historie en ”mosh pit” foran scenen, hvor publikum ”dansede” bl.a. med porrer, der kunne lugtes to uger efter koncerten. Og muligvis også hotellets første stagedive – dog var der kun to personer til at gribe vedkommende.

Red Warszawa er et dansk heavy metal-band fra København bestående af “Lækre” Jens (Jens Mondrup) sang, Heavy Henning (Henning Nymand) guitar, (Mads) aka. Morbus Crohn slagtøj og My tight ass (Mathias Pedersen) som spiller basguitar live.

De spiller, hvad de selv kalder polsk punk med fængende og humoristiske tekster. Bandets navn er sammensat af det danske navn for Polens hovedstad samt betegnelsen for Polens politiske standpunkt på daværende tidspunkt – på engelsk.
Bandet har eksisteret siden 1987 (eller 1986 — det står ikke helt klart) og blev grundlagt af Heavy Henning og Lækre Jens, som dengang gik i samme klasse på Borupgaard Amtsgymnasium i Ballerup.

De spiller, hvad de selv kalder polsk punk med fængende og humoristiske tekster omhandlende temaer som alkoholisme, børnemisbrug, prostitution, vold, stofmisbrug, racisme fyldt med sort humor.

OM KONCERTEN
Red Warszawa er ikke, som de andre – vi overlader ordet til bandet selv..
“Aftenen kommer som altid til at byde på kurdisk kædedans, og nogen, som spiser smør. Et par Medina-covers vil sikkert også snige sig ind. Et emne, vi også tager op, er badminton-hooligans…
Et helt nyt fænomen. Vi besynger blandt andet det drabelige opgør mellem “Steen gade South-side” og “Lene Købben oldboys”, som fandt sted i Ballerup sidste år. Her blev flere gamle mænd ramt af fjerbolde”.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Red Warszawa

 

Carls Café – Ole Berthelsen Trio - Torsdag den 10. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Nordjysk sangskriver

I 1979 udkom Ole Berthelsens debutalbum Altid vågen om natten, med sange fra en hverdag som arbejdsløs blikkenslager i Aalborg. Arbejdsløs blev Ole Berthelsen ikke sidenhen, hvor han dels har ernæret sig som freelance pædagog og som sanger/sangskriver, altid med et nyt album på vej. I efteråret 2018 udgav Ole Berthelsen sit 21. album Hvalvær – med sange oplevet og skrevet på en norsk fyrtårnsø nord for polarcirklen.

Oles sangkatalog kan opleves som et personligt tidsbillede af tiden vi lever i. Her er sange fra baggården, hvor Ole fik sine første musikalske input fra gårdsangere og lirekassemænd og sange fra den store verden. Lokalt har Ole Berthelsen bl.a. bidraget med Nørre Uttrup i mit bakspejl med sange og erindringer fra Nørre Uttrup i det. 20. Århundrede og Tidens tråd om pigtrådsepoken, tegnet i lokalt perspektiv Med sublim backing fra Steen Lindgaard, tangenter og Ole Albrechtsen på guitarer, spinder Ole Berthelsen en krønike af udvalgte sange og spøjse fortællinger fra tiden der gik.

Oles sangkatalog kan opleves som et personligt tidsbillede af tiden vi lever i. Her er sange fra baggården, hvor Ole fik sine første musikalske input fra gårdsangere og lirekassemænd og sange fra den store verden om at være backpacker på Rarotonga eller gademusikant på Hollywood Boulevard.

Lokalt har Ole Berthelsen bl.a. bidraget med Nørre Uttrup i mit bakspejl med sange og erindringer fra Nørre Uttrup i det. 20. Århundrede og Tidens tråd om pigtrådsepoken, tegnet i lokalt perspektiv. Oles sange har ofte en socialrealistisk tilgang, som i Therese med nye tænder, en barsk historie fra miljøet på stenbroen eller 3 ting Mette hader, om hemmeligheder i familien.

Ole Berthelsen er som sanger /sangskriver helt sin egen. Ole skriver om levende mennesker og de små nære ting i livet, som da han som købmandsbud får 6 håndvarme femmere i løn eller i Barn af tiden, om da han ser sit nyfødte barnebarn på en iPhone-video direkte fra fødegangen.

Til 40-års jubilæumskoncerten, har Ole Berthelsen sammensat en buket af sine bedste sange og fortællinger fra hele produktionen, der rummer erindringsbog og over 250 indspillede sange.

Pressen skrev:
En unik stemme fra Aalborg (Rootszone)

Et digterisk naturtalent (Berlingske tidende)

Berthelsens enkle men store kunst består i at gøre de reelle problemer konkrete, sætte kød og blod og karakter på dem, og så udsætte dem for den ene ret iørefaldende melodi efter den anden. (Nordjyske)

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Ole Berthelsen Trio

Ole Berthelsen Trio

 

Geo foredrag - Ikk’ for sjov - Mandag den 21. oktober kl. 19.00

Entré til show: 200 kr.
Tapastallerken: 100 kr. (serveres efter foredraget)

– Knæk Cancer i Skovsgård

Geo er en af Danmarks sjoveste komikere og er især kendt for sin humoristiske tilgang til sin egen kræftsygdom. Et forløb Geo skrev en bog om, og som han nu også holder foredrag om. Det er livsbekræftende og efterlader publikum eftertænksomme og med ømme mavemuskler.

Skovsgård går sammen om KNÆK CANCER – Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor Danmark står sammen om at knække cancer. Skovsgård støtter op om den gode sag. I fællesskab stabler lokalsamfundet en lang række aktiviteter på benene, der skal rejse penge til kampen mod cancer. Eksempelvis Knæk Cancer bingo, salg af badges, musikunderholdning, sponsorater, konkurrencer, foredrag mv.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til foredrag: 200 kr.
Foredrag med tapastallerken og en genstand: 300 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 18.45 og foredraget starter kl. 19.00.
Tapastallerken og en genstand serveres efter foredraget

Køb koncertbillet / tapastallerken på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Geo

 

The Consolation - Fredag den 25. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Americana med et nordisk twist

Er du til roots rock med et twist af country og blues? Så er dette en koncert, du ikke må gå glip af!

D’herrer i The Consolation er blandt bannerførerne på den hjemlige scene for americana-musikken. Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 og P5 med deres smittende og melodiøse blanding af country og amerikansk inspireret rock, som det fx høres i sange som “Portland Girl”, “Manitoba” og turnéhymnen “The Heart Of It All”. Bandet har desuden turneret massivt i hele landet, på festivaler, regionale spillesteder og tilrøgede værtshuse, hvor støvet og autentisk rootsmusik gør sig rigtigt godt.

Inspirationskilderne spænder fra countrykoryfæer som Johnny Cash og Waylon Jennings, over folk rock-pionerer som Neil Young, The Band og Bob Dylan, til country- og “blue collar” rockartister som The Eagles, Bruce Springsteen og Tom Petty & The Heartbreakers. Men når referencerne er nævnt, så må man sige at The Consolation har sin helt egen sound, som er fuldstændig unik for den danske scene. Bandets musik er en smeltedigel af amerikanermusik af bedste skuffe, tilført et distinkt nordisk islæt, hvor melankolien og eftertænksomheden ofte sniger sig elegant ind i de iørefaldende sange.

Bandet skaber et univers, hvor hjemve møder udlængsel, og hvor små som store emner tages op. På radiosinglen “Miss America” (2017), som forsanger Nis Gaarde skrev i New York på valgaftenen i 2016, kan man fx spore et klart ambivalent forhold til USA.“Red, white & blue, you are not the girl that I once knew…” lyder teksten bittersødt.

Bandet har netop udsendt det roste album “Heartland”, som fortsætter den røde tråd, men samtidig udvikler og udfordrer bandets udtryk. Første single og titelnummer har snurret flittigt på P4 og P5, og den er siden fulgt op af countrybaskeren “Mary Sue” og kærlighedssangen “Might Be You”. Sangene på “Heartland” tager fat om en række emner, der har udgangspunkt i det kontrastfulde amerikanske samfund.

Skellet mellem befolkningerne i byen og på landet, dødsstraf, voksende politisk isolationisme og højreradikalisering, og så videre. Men sangene handler også om kærligheden til et smukt og fascinerende land, hvor drømme opstår, bliver knust eller går i opfyldelse. Bandet inviterer i allerhøjeste grad lytteren med på en musikalsk rejse, hvor der både er noget til hjertet, til hjernen og til fødderne.

Sagt om ‘Heartland’:

“Country and classic rock combine for an enjoyable Danish take on americana”
Andrew Frolish, Americana UK

“Velkomponeret, veludført dansk musik”
Alex Nyborg Madsen, DR

“Noget af det absolut bedste der er hørt indenfor genren på disse breddegrader meget længe… Troværdigt og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international”
Mads Kornum, 33 Plus

“Nis Gaarde synger godt med den autoritet og selvbevidsthed, der hører med til den store stolte amerikanske tradition for fortællende rock… The Consolation bjergtager mig med et album, der minder mig om store album fra min ungdom.”
Carsten Præst, CAPAC

“De fem herrer har kompetent greb om genren… Lige i skabet”
Kulturkongen

“Velskrevne sange. The Consolation har et stort potentiale”
Rootszone

“Højt niveau… det er svært at sige noget negativt om pladen… fem stjerner”
ShoutOutMusic

“Stilrent. Godt spil og varme vokaler”
GFR Rock

Køb billet her

Godt at vide:

Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

The Consolation

The Consolation

 

Gallamiddag & CATS - Lørdag den 26. oktober kl. 18.00

Gallamiddag & CATS: 345 kr.

– Knæk Cancer i Skovsgård

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor Danmark står sammen om at knække cancer. Skovsgård støtter op om den gode sag. I fællesskab stabler lokalsamfundet en lang række aktiviteter på benene, der skal rejse penge til kampen mod cancer. Eksempelvis Knæk Cancer bingo, salg af badges, musikunderholdning, sponsorater, konkurrencer, foredrag mv.

Skovsgård går sammen om KNÆK CANCER.

Vel mødt til en fornem aften og støt samtidig en god sag.

Program:
På Skovsgård Hotel afholdes gallamiddag fra kl. 18.00
Kl. 18.00 bydes alle velkommen med drinks
Kl. 19.00 står en 3-retters menu klar
Kl. 20.30 vil det blive afsløret, hvor meget Skovsgård har samlet ind til Knæk Cancer
Kl. 21.00 spiller bandet CATS god dansemusik

Køb billet her

Godt at vide:
Gallamiddag & CATS: 345 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 17.45

Køb billet på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.

Gallamiddag

 

Carls Café – Klaus B Jensen & Poul Ewald - Torsdag den 31. oktober kl. 20.00 - AFLYST!!

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

DESVÆRRE AFLYST!! – AFLYST!!

– blues

Klaus B Jensen har en lang karriere bag sig både som solist og frontmand i diverse bands. Han skriver sange der trækker på inspiration fra blueskonger som Muddy Waters, Howlin’ Wolf samt en lang række af deltablues musikere. Med sig har han mundharpespiller fra Odense, Poul Ewald, som er kendt fra bl.a. Long Lost Evil Sons og Lone Kellerman Band. Poul og Klaus optræder med rå og upoleret blues Folk og Roots musik, de har turneret land og rige rundt med stor succes og levere altid et indlevende show.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Klaus B Jensen & Poul Ewald

Klaus B Jensen & Poul Ewald

 

Creedence Clearwater Repeatet - Fredag den 8. november kl. 20.00 - UDSOLGT!!

Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

Creedence Clearwater Repeated – Danmarks mest autentiske Creedence Clearwater Revival-band!

Sange som Bad Moon Rising, Have You Ever Seen The Rain, Down On The Corner hører til blandt de største klassikere i rockhistorien og i selskab med Danmarks mest autentiske CCR-band, Creedence Clearwater Repeated, kan du opleve både klassikerne og et bredt udsnit af det fantastiske bagkatalog. Sangene spilles med stor respekt og kærlighed for det originale materiale og er som at høre CCR anno 1969 – bare 50 år senere.

At der stadigvæk er stor begejstring for CCR bekræftes af udsolgte koncerter i hele Danmark lige fra Brovst til Brøndby. Derfor har bandet over de seneste år finpudset konceptet, så det er klar til at lægge spillesteder og festivaler over hele landet ned.

Bandet består af 4 erfarne musikere og det lydmæssige touch sættes af den erfarne lydmand ”Charlie”, der er sidste ingrediens i et magisk tilbageblik i tiden.

Bandet:
Christian Klerke
Rasmus Hymøller
Peter Bryndorf
Adam Madsen

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Creedence Clearwater Repeatet

Creedence Clearwater Repeatet

 

Carls Café – Muleskinners - Torsdag den 14. november kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Bluegrass

En af landets ypperste repræsentanter for American Folk befinder sig i Nordjylland, nærmere betegnet Aalborg. Her har The Muleskinners de sidste mange år henrykket lokalbefolkningen med rustikke, humørfyldte og virtuose udgaver af alle mulige og umulige udgaver af folk, country og bluegrass klassikere.

Orkestrets medlemmer er alle fuldtids professionelle musikere og opererer i mange forskellige sammenhænge og genrer hvilket medvirker til det store underholdningsmæssige og musikalske overskud, der altid præger koncerterne.

Besætning:
Malthe Nielsen : Vokal , violin, guitar, mundharpe
Olav Gudnason : Kontrabas, vokal
Henning Jensen : Guitar, banjo, vokal

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Muleskinners

Muleskinners

 

Rockmaskinen - Fredag den 6. december kl. 20.00

Entré til koncert: 190 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

Rock’n roll, soul og blues

Rockmaskinen er en spillevende organisme, der spiller som gjaldt det livet – med stor respekt og kærlighed til den gamle rock’n roll-, soul- og bluestradition.

Bandet er en institution i det nordjyske musikliv. Alle medlemmerne har rod i det nordjyske, men har ellers spillet eller spiller med navne på den danske og internationale musikscene, fx Lis Sørensen, Lars Lilholt, Peter AG, Memphis Slim og New Jungle Orchestra. En sjælden gang mødes musikerne i Rockmaskine-regi og spiller helt eminente fortolkninger af bl.a. sange fra Ray Charles, Little Richard, Rolling Stones, The Kinks og Elvis Presley. Så denne aften er en eksklusiv mulighed for at se og høre disse suveræne musikere trykke den af.

Rockmaskinens over 40 år gamle motto er: ”Vi gør hver dag til en fest og enhver fest til et orgie” – så sæt håret, kridt danseskoene og vær klar til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 190 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Rockmaskinen

Rockmaskinen

 

4. Juledagsbal med Beers for Tears - Lørdag den 28. december kl. 21.00

Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Julebal med Beers for Tears

Traditionen tro slutter Brovst Musikforsyning efterårets program af med et brag af et 4. juledagsbal med det populære lokale band Beers for Tears.

Beers for Tears er en nordjysk folk- præget gruppe, sammensat af musikere, der har optrådt i andre konstellationer, såsom: Håndslaw, Atlantis mm. Beers for Tears er et populært danseorkester, der gir den en spand kul, når de optræder med underholdning og musik.

Bandet har et motto, der lyder: GOD MUSIK TIL KAFFEN, og det er da en underdrivelse på god nordjysk facon.

Gruppen Beers for Tears består af:
Jørgen Bundgaard – sang og keyboard
Gert Pedersen – sang og guitar
Per Rosendal – sang og vaskebræt (perc.)

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 20.30 og juleballet starter kl. 21.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 18.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Beers for Tears

Beers for Tears