Go to Top

Kommende arrangementer

Klik på arrangementerne herunder for at læse mere/mindre.
Hvis du ønsker at købe billet, skal du blot klikke på ‘Køb billet’-knappen øverst til højre.

Efterår 2019

Jørgen Halskov - Søndags-Matiné - Søndag den 1. september kl. 14.00

Entré til koncert: 125  kr.
Kaffe & kage kan købes under koncerten eller i pausen

– Skagen, Skotland – og hjem igen

Jørgen Halskovs foredrag eller nok nærmere en fortælling tilsat Jørgens egne sange – tager sit udgangspunkt i Gl. Skagen i 1980erne. I mange år – for længe siden i Jørgens unge voksenliv – spillede Jørgen hver sommer i Gammel Skagen sammen med en stor musikerkoloni (som bl.a. talte Bjarne ‘Cæsar’ Rasmussen). ”Vi kom trofast hver sommer så vi kunne følge med i, hvordan det var gået Jens Ole Ruth fra købmandsbutikken og Jarl fra Hyttefadet, siden ‘Tjuvenhavnerne’ (dvs. turisterne) sidst var i byen.”

Fortællingerne fra Gl. Skagen blandes med historier og sange, Jørgen har ‘hentet’ i det skotske højland, som han nu efterhånden har travet op og ned i utallige gange i de sidste 25 år.

Jørgens sange handler om der hvor han kommer fra – nemlig hjemmefra!

Jørgen Halskov er 65 år gammel og født i Skagen. Han har medvirket i årets X-factor og kunne bl.a. opleves i en vildt spændende 5-Chair-Challenge på TV2. Jørgen har også gået i skole i Skovsgård – så der kommer sikkert også lidt historier fra tiden i Skovsgård.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 13.30 og koncerten starter kl. 14.00.
Ingen koncertmenu.
Kaffe & kage kan købes under koncerten eller i pausen.
Køb koncertbillet: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Jørgen Halskov

Jørgen Halskov

 

Mads Toghøj & Rødderne - Fredag den 13. september kl. 20.00

Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– country med sjæl & nærvær

Sanger og sangskriver Mads Toghøj, der har adresse på Sydfyn og rødder i Skagen, er i 2018 plade aktuel med det spritnye album ”Rødder”. Et pladeprojekt, der handler om værdien i at genfinde rødderne og vende hjem på et åndeligt plan.

Mads Toghøj har netop fejret 20-års jubilæum som musiker, hvilket blev markeret med tre udsolgte koncerter på Kulturhus Kappelborg i Skagen. Umiddelbart bagefter kunne han udsende sit tredje studiealbum, Rødder, der er en stor hyldest til barndomsbyen Skagen og de mennesker, der gjorde Mads til det menneske og den sangskriver, han er i dag.

Centrum i hyldesten er meget naturligt Mads’ morfar, Thomas Jensen, der under navnet Fisker Thomas gav fiskere og andet godtfolk på havet en musikalsk stemme i 70’erne og 80’erne. Mads fortolker fire af Fisker Thomas’ viser på albummet, og indspilningerne er tilmed udført med hjælp fra et par af de musikere, der spillede på originalerne for 40 år siden.

Pladen er kommet godt fra start, og sangene ”Lysets land” og ”Min Barndomsby” røg direkte i rotation på DRP5. ”Lysets land” røg tilmed direkte ind på DRP5 Dansktoppen, hvor den blev liggende i alle de 15 uger det er muligt, med 5 uger på 3 pladsen som bedste placering. Selv om det er en dansksproget plade, er sangen ”Om 100 år” nået hele vejen til USA, hvor en radiostation i Boston spiller den flittigt.

Nu skal sangene ud på landevejen, og Mads medbringer tre musikere fra pladeindspilningen på turnéen. Multiinstrumentalisten Jens Varmløse, som også er producer på albummet, og Jan Michael Rasmussen, der som ung mand spillede på Fisker Thomas’ debutalbum i 1977, udgør sammen med bassisten Rasmus Boje-Nielsen, Toghøj´s band på denne turné.

Mads udgav i 2012 albummet ”Alley of Faith” som er en engelsksproget plade i country/roots-genren. Pladen blev indspillet i Nashville med flere koryfæer i studiet – heriblandt folk, der havde indspillet med Elvis Presley. Flere af disse sange, såsom “I´ll be there”, “Bit by bit” og ”Holding on to you” kom på DRP4 og DRP5 playliste og er også blevet spillet rigtigt meget I udlandet.

Det er først og fremmest sange fra ”Rødder” der er på tapetet på denne turnè, men også en hånd fuld sange fra ”Alley of Faith” finder uden tvivl vej til sætlisten. Mads Toghøj er en musikalsk arbejdsmand og har i mange år spillet solo på beværtninger over det meste af landet, så et par covernumre i country- eller americana-genren kan også dukke op som klare publikumsfavoritter.

Besætning:
Mads Toghøj: Vokal, Akustisk guitar
Jens Varmløse: Akustisk guitar, fløjte, harmonika, stagepiano, mandolin og kor
Jan Michael Rasmussen, Akustisk guitar, Banjo, mundharpe og kor
Rasmus Boje-Nielsen: Elbas/Kontrabas og kor

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Mads Toghøj & Rødderne

Mads Toghøj & Rødderne

 

Carls Café – Shamrock - Torsdag den 19. september kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– irsk folkemusik, når det er bedst

SHAMROCK har eksisteret siden 1986, og det er i den periode blevet til utallige optrædener på festivaler, pubber, spillesteder osv. over det ganske land med irsk folkemusik. Der findes stort set ikke en krog i Danmark, der ikke har haft besøg af disse herlige spillemænd. Når Shamrock går på scenen, står den på irsk pubstemning, når den er bedst.

De kendte sange man kan synge med på og de vemodige ballader, som Irland også er kendt for. Det hele leveres med en imponerende spilleglæde og musikken bindes sammen på bedste vis med små historier, hvoraf nogle endda kan være sande. Med et moderne udtryk: ”De kommer helt ud over scenekanten”.

Shamrock består af Denis Mc`Laughlin, Svend Erik Larsen og Pia Nygård. De to herrer mødtes i 1987 på festivalen i Tarm, og et par år derefter, spillede de sammen i gruppen A´Conto. I 1989 dannede de Shamrock, som siden da har spillet mere end 2000 koncerter.

Gruppen havde i 2009 20-års jubilæum, og det fejrede de med udgivelsen af en længe ventet CD. Den blev indspillet i Rosstrevor i Nordirland. CD´en indeholder gamle kendinge og enkelte nye sange.

Bandet:
Denis Mc`Laughlin: sang, guitar, banjo, mandolin og bodhran.
Svend Erik Larsen: sang, guitar, mundharpe og bodhran.
Pia Nygård: violin.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Shamrock

Shamrock

 

Ann-Mette Elten & Carl Ulrik Munk-Andersen - Koncert i Torslev Kirke - Lørdag den 21. september kl. 14.00

Entré til koncert: 195 kr.

– Vær velkommen – kirkekoncert i Torslev Kirke

Hanbokoret holder jubilæumskoncert i Torslev kirke med Ann-Mette Elten & Carl Ulrik Munk-Andersen i samarbejde med Brovst Musikforsyning.

Siden Ann-Mette Elten i 2007 udgav albummet “Vær velkommen” med danske salmer fortolket på en helt ny måde, har mange kirker landet over haft besøg af sangerinden. En kirkekoncert med Ann-Mette er en helt speciel oplevelse. Repertoiret tager udgangspunkt i Ann-Mettes fortolkninger af den danske salmeskat, men derudover rummer koncerten også sange fra hendes andre soloudgivelser samt et udvalg af de mest kendte På Slaget 12-sange.

Ann-Mette Elten: Sang

Carl Ulrik Munk-Andersen: Klaver

Køb billet her

Ann-Mette Elten

Ann-Mette Elten

 

Frokost-jazz – Sørwi Jazzband - Lørdag den 28. september kl. 12.00

Koncert med buffet: 225  kr.
Koncert uden buffet: 125 kr.

– Nordjysk Jazz Sørwis

Tilbring en hyggelig eftermiddag på Skovsgård Hotel til vores meget populære frokost-jazz. Sørwi Jazzband spiller Glad Jazz, som publikum kender og kan synge med på med glæde og begejstring. Dejligt humør og spilleglæde præger musikken og mon ikke Kjeld fortæller nogle sjove historier, som ekstra krydderi  til den dejlige frokost på hotellet

Orkester besætning:
Kjeld Pedersen: sang /banjo
HC Nielsen: sax/trompetCarsten Ramsing:tuba
Jørgen Rubæk: trombone
Jørgen: trommer

Køb billet her

Godt at vide:
Koncert med buffet: 225 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 11.30 og frokost-jazzen starter kl. 12.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Sørwi

Sørwi

 

Red Warszawa - Lørdag den 5. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 125 kr

– heavy metal

På utallige opfordringer er det os en fornøjelse igen at kunne meddele, at Danmarks mest gakkede heavy metal-band Red Warszawa besøger Skovsgård Hotel. Sidste gang Red Warszawa besøgte hotellet, kunne vi opleve Heavy Henning, nøgen på scenen, kun iført guitar, hjelm og en løgpose med to løg.

Derudover opstod der for første gang i hotellets historie en ”mosh pit” foran scenen, hvor publikum ”dansede” bl.a. med porrer, der kunne lugtes to uger efter koncerten. Og muligvis også hotellets første stagedive – dog var der kun to personer til at gribe vedkommende.

Red Warszawa er et dansk heavy metal-band fra København bestående af “Lækre” Jens (Jens Mondrup) sang, Heavy Henning (Henning Nymand) guitar, (Mads) aka. Morbus Crohn slagtøj og My tight ass (Mathias Pedersen) som spiller basguitar live.

De spiller, hvad de selv kalder polsk punk med fængende og humoristiske tekster. Bandets navn er sammensat af det danske navn for Polens hovedstad samt betegnelsen for Polens politiske standpunkt på daværende tidspunkt – på engelsk.
Bandet har eksisteret siden 1987 (eller 1986 — det står ikke helt klart) og blev grundlagt af Heavy Henning og Lækre Jens, som dengang gik i samme klasse på Borupgaard Amtsgymnasium i Ballerup.

De spiller, hvad de selv kalder polsk punk med fængende og humoristiske tekster omhandlende temaer som alkoholisme, børnemisbrug, prostitution, vold, stofmisbrug, racisme fyldt med sort humor.

OM KONCERTEN
Red Warszawa er ikke, som de andre – vi overlader ordet til bandet selv..
“Aftenen kommer som altid til at byde på kurdisk kædedans, og nogen, som spiser smør. Et par Medina-covers vil sikkert også snige sig ind. Et emne, vi også tager op, er badminton-hooligans…
Et helt nyt fænomen. Vi besynger blandt andet det drabelige opgør mellem “Steen gade South-side” og “Lene Købben oldboys”, som fandt sted i Ballerup sidste år. Her blev flere gamle mænd ramt af fjerbolde”.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Red Warszawa

 

Carls Café – Ole Berthelsen Trio - Torsdag den 10. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Nordjysk sangskriver

I 1979 udkom Ole Berthelsens debutalbum Altid vågen om natten, med sange fra en hverdag som arbejdsløs blikkenslager i Aalborg. Arbejdsløs blev Ole Berthelsen ikke sidenhen, hvor han dels har ernæret sig som freelance pædagog og som sanger/sangskriver, altid med et nyt album på vej. I efteråret 2018 udgav Ole Berthelsen sit 21. album Hvalvær – med sange oplevet og skrevet på en norsk fyrtårnsø nord for polarcirklen.

Oles sangkatalog kan opleves som et personligt tidsbillede af tiden vi lever i. Her er sange fra baggården, hvor Ole fik sine første musikalske input fra gårdsangere og lirekassemænd og sange fra den store verden. Lokalt har Ole Berthelsen bl.a. bidraget med Nørre Uttrup i mit bakspejl med sange og erindringer fra Nørre Uttrup i det. 20. Århundrede og Tidens tråd om pigtrådsepoken, tegnet i lokalt perspektiv Med sublim backing fra Steen Lindgaard, tangenter og Ole Albrechtsen på guitarer, spinder Ole Berthelsen en krønike af udvalgte sange og spøjse fortællinger fra tiden der gik.

Oles sangkatalog kan opleves som et personligt tidsbillede af tiden vi lever i. Her er sange fra baggården, hvor Ole fik sine første musikalske input fra gårdsangere og lirekassemænd og sange fra den store verden om at være backpacker på Rarotonga eller gademusikant på Hollywood Boulevard.

Lokalt har Ole Berthelsen bl.a. bidraget med Nørre Uttrup i mit bakspejl med sange og erindringer fra Nørre Uttrup i det. 20. Århundrede og Tidens tråd om pigtrådsepoken, tegnet i lokalt perspektiv. Oles sange har ofte en socialrealistisk tilgang, som i Therese med nye tænder, en barsk historie fra miljøet på stenbroen eller 3 ting Mette hader, om hemmeligheder i familien.

Ole Berthelsen er som sanger /sangskriver helt sin egen. Ole skriver om levende mennesker og de små nære ting i livet, som da han som købmandsbud får 6 håndvarme femmere i løn eller i Barn af tiden, om da han ser sit nyfødte barnebarn på en iPhone-video direkte fra fødegangen.

Til 40-års jubilæumskoncerten, har Ole Berthelsen sammensat en buket af sine bedste sange og fortællinger fra hele produktionen, der rummer erindringsbog og over 250 indspillede sange.

Pressen skrev:
En unik stemme fra Aalborg (Rootszone)

Et digterisk naturtalent (Berlingske tidende)

Berthelsens enkle men store kunst består i at gøre de reelle problemer konkrete, sætte kød og blod og karakter på dem, og så udsætte dem for den ene ret iørefaldende melodi efter den anden. (Nordjyske)

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Ole Berthelsen Trio

Ole Berthelsen Trio

 

Geo foredrag - Ikk’ for sjov - Mandag den 21. oktober kl. 19.00

Entré til show: 200 kr.
Tapastallerken: 100 kr. (serveres efter foredraget)

– Knæk Cancer i Skovsgård

Geo er en af Danmarks sjoveste komikere og er især kendt for sin humoristiske tilgang til sin egen kræftsygdom. Et forløb Geo skrev en bog om, og som han nu også holder foredrag om. Det er livsbekræftende og efterlader publikum eftertænksomme og med ømme mavemuskler.

Skovsgård går sammen om KNÆK CANCER – Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor Danmark står sammen om at knække cancer. Skovsgård støtter op om den gode sag. I fællesskab stabler lokalsamfundet en lang række aktiviteter på benene, der skal rejse penge til kampen mod cancer. Eksempelvis Knæk Cancer bingo, salg af badges, musikunderholdning, sponsorater, konkurrencer, foredrag mv.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til foredrag: 200 kr.
Foredrag med tapastallerken og en genstand: 300 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 18.45 og foredraget starter kl. 19.00.
Tapastallerken og en genstand serveres efter foredraget

Køb koncertbillet / tapastallerken på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Geo

 

The Consolation - Fredag den 25. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Americana med et nordisk twist

Er du til roots rock med et twist af country og blues? Så er dette en koncert, du ikke må gå glip af!

D’herrer i The Consolation er blandt bannerførerne på den hjemlige scene for americana-musikken. Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 og P5 med deres smittende og melodiøse blanding af country og amerikansk inspireret rock, som det fx høres i sange som “Portland Girl”, “Manitoba” og turnéhymnen “The Heart Of It All”. Bandet har desuden turneret massivt i hele landet, på festivaler, regionale spillesteder og tilrøgede værtshuse, hvor støvet og autentisk rootsmusik gør sig rigtigt godt.

Inspirationskilderne spænder fra countrykoryfæer som Johnny Cash og Waylon Jennings, over folk rock-pionerer som Neil Young, The Band og Bob Dylan, til country- og “blue collar” rockartister som The Eagles, Bruce Springsteen og Tom Petty & The Heartbreakers. Men når referencerne er nævnt, så må man sige at The Consolation har sin helt egen sound, som er fuldstændig unik for den danske scene. Bandets musik er en smeltedigel af amerikanermusik af bedste skuffe, tilført et distinkt nordisk islæt, hvor melankolien og eftertænksomheden ofte sniger sig elegant ind i de iørefaldende sange.

Bandet skaber et univers, hvor hjemve møder udlængsel, og hvor små som store emner tages op. På radiosinglen “Miss America” (2017), som forsanger Nis Gaarde skrev i New York på valgaftenen i 2016, kan man fx spore et klart ambivalent forhold til USA.“Red, white & blue, you are not the girl that I once knew…” lyder teksten bittersødt.

Bandet har netop udsendt det roste album “Heartland”, som fortsætter den røde tråd, men samtidig udvikler og udfordrer bandets udtryk. Første single og titelnummer har snurret flittigt på P4 og P5, og den er siden fulgt op af countrybaskeren “Mary Sue” og kærlighedssangen “Might Be You”. Sangene på “Heartland” tager fat om en række emner, der har udgangspunkt i det kontrastfulde amerikanske samfund.

Skellet mellem befolkningerne i byen og på landet, dødsstraf, voksende politisk isolationisme og højreradikalisering, og så videre. Men sangene handler også om kærligheden til et smukt og fascinerende land, hvor drømme opstår, bliver knust eller går i opfyldelse. Bandet inviterer i allerhøjeste grad lytteren med på en musikalsk rejse, hvor der både er noget til hjertet, til hjernen og til fødderne.

Sagt om ‘Heartland’:

“Country and classic rock combine for an enjoyable Danish take on americana”
Andrew Frolish, Americana UK

“Velkomponeret, veludført dansk musik”
Alex Nyborg Madsen, DR

“Noget af det absolut bedste der er hørt indenfor genren på disse breddegrader meget længe… Troværdigt og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international”
Mads Kornum, 33 Plus

“Nis Gaarde synger godt med den autoritet og selvbevidsthed, der hører med til den store stolte amerikanske tradition for fortællende rock… The Consolation bjergtager mig med et album, der minder mig om store album fra min ungdom.”
Carsten Præst, CAPAC

“De fem herrer har kompetent greb om genren… Lige i skabet”
Kulturkongen

“Velskrevne sange. The Consolation har et stort potentiale”
Rootszone

“Højt niveau… det er svært at sige noget negativt om pladen… fem stjerner”
ShoutOutMusic

“Stilrent. Godt spil og varme vokaler”
GFR Rock

Køb billet her

Godt at vide:

Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

The Consolation

The Consolation

 

Gallamiddag & CATS - Lørdag den 26. oktober kl. 18.00

Gallamiddag & CATS: 345 kr.

– Knæk Cancer i Skovsgård

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor Danmark står sammen om at knække cancer. Skovsgård støtter op om den gode sag. I fællesskab stabler lokalsamfundet en lang række aktiviteter på benene, der skal rejse penge til kampen mod cancer. Eksempelvis Knæk Cancer bingo, salg af badges, musikunderholdning, sponsorater, konkurrencer, foredrag mv.

Skovsgård går sammen om KNÆK CANCER.

Vel mødt til en fornem aften og støt samtidig en god sag.

Program:
På Skovsgård Hotel afholdes gallamiddag fra kl. 18.00
Kl. 18.00 bydes alle velkommen med drinks
Kl. 19.00 står en 3-retters menu klar
Kl. 20.30 vil det blive afsløret, hvor meget Skovsgård har samlet ind til Knæk Cancer
Kl. 21.00 spiller bandet CATS god dansemusik

Køb billet her

Godt at vide:
Gallamiddag & CATS: 345 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 17.45

Køb billet på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.

Gallamiddag

 

Carls Café – Klaus B Jensen & Poul Ewald - Torsdag den 31. oktober kl. 20.00 - AFLYST!!

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

DESVÆRRE AFLYST!! – AFLYST!!

– blues

Klaus B Jensen har en lang karriere bag sig både som solist og frontmand i diverse bands. Han skriver sange der trækker på inspiration fra blueskonger som Muddy Waters, Howlin’ Wolf samt en lang række af deltablues musikere. Med sig har han mundharpespiller fra Odense, Poul Ewald, som er kendt fra bl.a. Long Lost Evil Sons og Lone Kellerman Band. Poul og Klaus optræder med rå og upoleret blues Folk og Roots musik, de har turneret land og rige rundt med stor succes og levere altid et indlevende show.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Klaus B Jensen & Poul Ewald

Klaus B Jensen & Poul Ewald

 

Creedence Clearwater Repeatet - Fredag den 8. november kl. 20.00 - UDSOLGT!!

Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

Creedence Clearwater Repeated – Danmarks mest autentiske Creedence Clearwater Revival-band!

Sange som Bad Moon Rising, Have You Ever Seen The Rain, Down On The Corner hører til blandt de største klassikere i rockhistorien og i selskab med Danmarks mest autentiske CCR-band, Creedence Clearwater Repeated, kan du opleve både klassikerne og et bredt udsnit af det fantastiske bagkatalog. Sangene spilles med stor respekt og kærlighed for det originale materiale og er som at høre CCR anno 1969 – bare 50 år senere.

At der stadigvæk er stor begejstring for CCR bekræftes af udsolgte koncerter i hele Danmark lige fra Brovst til Brøndby. Derfor har bandet over de seneste år finpudset konceptet, så det er klar til at lægge spillesteder og festivaler over hele landet ned.

Bandet består af 4 erfarne musikere og det lydmæssige touch sættes af den erfarne lydmand ”Charlie”, der er sidste ingrediens i et magisk tilbageblik i tiden.

Bandet:
Christian Klerke
Rasmus Hymøller
Peter Bryndorf
Adam Madsen

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Creedence Clearwater Repeatet

Creedence Clearwater Repeatet

 

Carls Café – Muleskinners - Torsdag den 14. november kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Bluegrass

En af landets ypperste repræsentanter for American Folk befinder sig i Nordjylland, nærmere betegnet Aalborg. Her har The Muleskinners de sidste mange år henrykket lokalbefolkningen med rustikke, humørfyldte og virtuose udgaver af alle mulige og umulige udgaver af folk, country og bluegrass klassikere.

Orkestrets medlemmer er alle fuldtids professionelle musikere og opererer i mange forskellige sammenhænge og genrer hvilket medvirker til det store underholdningsmæssige og musikalske overskud, der altid præger koncerterne.

Besætning:
Malthe Nielsen : Vokal , violin, guitar, mundharpe
Olav Gudnason : Kontrabas, vokal
Henning Jensen : Guitar, banjo, vokal

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Muleskinners

Muleskinners

 

Rockmaskinen - Fredag den 6. december kl. 20.00

Entré til koncert: 190 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

Rock’n roll, soul og blues

Rockmaskinen er en spillevende organisme, der spiller som gjaldt det livet – med stor respekt og kærlighed til den gamle rock’n roll-, soul- og bluestradition.

Bandet er en institution i det nordjyske musikliv. Alle medlemmerne har rod i det nordjyske, men har ellers spillet eller spiller med navne på den danske og internationale musikscene, fx Lis Sørensen, Lars Lilholt, Peter AG, Memphis Slim og New Jungle Orchestra. En sjælden gang mødes musikerne i Rockmaskine-regi og spiller helt eminente fortolkninger af bl.a. sange fra Ray Charles, Little Richard, Rolling Stones, The Kinks og Elvis Presley. Så denne aften er en eksklusiv mulighed for at se og høre disse suveræne musikere trykke den af.

Rockmaskinens over 40 år gamle motto er: ”Vi gør hver dag til en fest og enhver fest til et orgie” – så sæt håret, kridt danseskoene og vær klar til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 190 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Rockmaskinen

Rockmaskinen

 

4. Juledagsbal med Beers for Tears - Lørdag den 28. december kl. 21.00

Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Julebal med Beers for Tears

Traditionen tro slutter Brovst Musikforsyning efterårets program af med et brag af et 4. juledagsbal med det populære lokale band Beers for Tears.

Beers for Tears er en nordjysk folk- præget gruppe, sammensat af musikere, der har optrådt i andre konstellationer, såsom: Håndslaw, Atlantis mm. Beers for Tears er et populært danseorkester, der gir den en spand kul, når de optræder med underholdning og musik.

Bandet har et motto, der lyder: GOD MUSIK TIL KAFFEN, og det er da en underdrivelse på god nordjysk facon.

Gruppen Beers for Tears består af:
Jørgen Bundgaard – sang og keyboard
Gert Pedersen – sang og guitar
Per Rosendal – sang og vaskebræt (perc.)

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 20.30 og juleballet starter kl. 21.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 18.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Beers for Tears

Beers for Tears

 

Forår 2020

Beefeaters + Klaus Baba & Poul Ewald - Fredag den 24. januar kl. 20.00

Entré til koncert: 190 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

Beefeaters

Den danske bluesrock-gruppe Beefeaters blev dannet i 1964, og efter nogle år med skiftende besætninger indspillede gruppen, der nu havde den navnkundige bluessanger og –guitarist Peter Thorup i front, debutalbummet Beefeaters i 1967.

Ud over Thorup bestod Beefeaters på dette tidspunkt af Morten Kjerumgaard Reumert på orgel, Flemming ”Keith” Volkersen på bas og Erling ”Mozart” Madsen på trommer. Sidstnævnte blev erstattet af Max Nhuthzhi, inden Beefeaters i 1969 udsendte album nummer to, Meet you There. Her medvirkede ingen ringere end Alexis Korner, en af hovedkræfterne bag det britiske blues-boom.

Beefeaters arbejdede også sammen med Povl Dissing og var blandt andet backinggruppe på dennes skelsættende plade Dissing (bedre kendt under den uofficielle titel Nøgne øjne), der ligeledes udkom i 1969.

Gruppen krediteres for at have spillet en stor rolle i indførelsen og udbredelsen af rhythm & blues i Danmark, og da navne som Cream og Jimi Hendrix gjorde bluesrocken psykedelisk, fulgte Beefeaters trop. Bandet blev nu anset for et af de førende og mest betydningsfulde navne på 1960’ernes hjemlige syrerock-scene.

Men kort efter udgivelsen af Meet you There forlod Peter Thorup Beefeaters og Danmark til fordel for en karriere i Alexis Korners band i England. Beefeaters fortsatte i nogle år, blandt andet med Ole Fick som frontfigur, men bandet blev opløst i 1971.

Nu genopstår Beefeaters imidlertid med Morten Kjerumgaard Reumert som det eneste tilbageværende medlem fra gruppens guldalder (Peter Thorup gik bort i 2007). Med sig har han to medlemmer af Freddy and the Phantoms, sanger og guitarist Frederik Schnoor og trommeslager Rune René Hansen, samt Torben Guldager Rasmussen fra Wrong Side of Vegas på bas.

Beefeaters anno 2020 vil spille et antal koncerter med udgangspunkt i musikken fra de to studiealbum.

Klaus Baba & Poul Ewald

Klaus B Jensen har en lang karriere bag sig både som solist og frontmand i div. bands. Han skriver sange der trækker på inspiration fra blueskonger som Muddy Waters, Howlin’ Wolf samt en lang række af deltablues musikere.

Med sig har han mundharpespiller fra Odense Poul Ewald, som er kendt fra bla. Rockmaskinen, Long Lost Evil Sons og Lone Kellerman band.

Poul og Klaus optræder med rå og upoleret blues Folk og Roots musik, de har turneret land og rige rundt med stor succes og levere altid et indlevende show. Klaus B Jensen (sang og div. guitarer). Poul Ewald (div. bluesharper)

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 190 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Beefeaters

Klaus Baba & Poul Ewald

 

Romsmagning med Mike Hecchi - Lørdag den 25. januar kl. 20.00

Koncert inkl. romsmagning: 225 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– En aften med rom & caribisk musik

Med en humoristisk tilgangsvinkel fører, den internationalt anerkendte guitarist og sanger, Mike Hecchi, os med ind i rommens verden med forkælelse for alle sanser.

Hecchi flyttede som 16-årig alene fra Silkeborg til Caribien i midt-halvfemserne, hvor rom herhjemme var noget man kom i cola. Flasket op på caribisk musik, kultur – og selvfølgelig rom – er det en sand kender, der tager os i hånden gennem rommens historie med anekdoter, romsmagning og live-musik uhøjtideligt smeltet sammen.

Desuden er den anmelderroste sangskriver Mike Hecchi også forsanger i The Sexican, og har rejst verden tynd i utallige musikalske konstellationer. Han har bl.a. medvirket på albums indenfor genrer som blues, gypsy jazz, rock, folk, lounge og singer-songwriter. Denne aften er det især den latinske genre, som han vil optræde med, da der i forbindelse med koncerten er romsmagning, hvor du kan smage på 5 forskellige caribiske rommer. Koncerten kommer til at foregå i et intimt og akustisk setup. Hecchi var i 2011 nomineret til en Danish Music Award som sangskriver og producer.

Køb billet her

Godt at vide:
Romsmagning & koncert: 225 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Mike Hecchi

 

Baskery (S) - Fredag den 31. januar kl. 20.00

Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

3 BITCHES FROM SWEDEN

– americana/banjopunkDe tre svenske søstre, Greta, Stella og Sunniva, bedre kendt som Baskery, er tilbage på europæisk jord efter et eventyr i USA, der varede næsten 3 år. Deres rygsække indeholder nye sange, nye oplevelser, nye venskaber og ødelagte løfter. Men ingen ”hard feelings”.

Det hele begyndte med en flytning til Nashville, en anmodning fra bandets amerikanske udgiver. Trioen rejste til udlandet uden en masterplan og slog sig ned i et af byens hårdere områder. Omgivet af mexicanske spisesteder, bilværksteder, tattoo-shops, adskillige omstrejfende katte og alle slags opportunister, skabte søstrene sig et hjem i det amerikanske syd, hvor de skrev sange i deres stue og på verandaen til deres træhus på Leafland Avenue. Med nyindkøbte cykler, cyklede de gennem alle dele af Nashville, som de lærte at kende og værdsætte, byen hvor så mange med kunstneriske drømme tager hen.

Et par økonomiske hårde måneder senere, levede bandet grundlæggende på “chips y salsa” på den lokale mexicanske, hvor de modtog et opkald. Præsidenten for WBR (Warner Bros. Records) i Los Angeles havde tjekket bandet på YouTube og ville mødes med dem. ASAP. Den gyldne billet til byen med drømme og engle blev til virkelighed, og søstrene pakkede deres Nashville-eksistens sammen for at hoppe med på vognen.

Bandet underskrev med WBR i efteråret 2014 og flyttede til LA, en by med et helt andet beat end Nashville, og søstrene var i stand til at klare forandringen. Næsten et år gik inden indspilningen af ​​det nye album, der startede i september 2015 sammen med bandets producent, Andrew Dawson (Kanye West, Rolling Stones, FUN). Studioluksussen, der mødte dem i Glenwood Studios, Burbank, var en skarp kontrast til tidligere optagelsesforhold, og de blev introduceret til en, for dem, en helt ny måde at arbejde på. En aften sad søstrene i gårdspladsen og opvarmede deres stemmer med en capella-version af sangen ‘Cactus Baby’, da Bruno Mars pludselig dukkede op og roste deres vokaler. Det viste sig, at han lejede ‘Studio A’ i et par måneder for at optage efterfølgeren til hans seneste succesalbum. Baskerys optagelse i ‘Studio B’ var færdige efter et par uger og blev derefter mixet af Joe Zook (Katy Perry, U2, The Hives).

So far so great, yeah?

Vi spoler hurtigt frem til begyndelsen af ​​2017. Med en lovende sommerturné foran dem, et album der har været meget længe undervejs, begynder bandets bekymringer at vokse – og så kommer opkaldet fra manageren. WBR er i økonomisk krise og tvunget til store nedskæringer, deriblandt også deres udviklingsprojekter og up-coming-bands, inklusive trioen fra Sverige.

“Nyhederne” var ikke rigtig nyheder for bandet, men det faktum at sangene blev låst, og vil komme til at ligge på hylden i ubestemt tid, gjorde dem urolige, bekymret og irriteret. Det kunne have ført til en sultestrejke uden for WBR-hovedkvarteret eller en protestkampagne fra et rasende lille band mod det store selskab, men ved hjælp af en vedvarende og beslutsom New York-advokat, fik Baskery endelig rettighederne til de ni sange tilbage, der endnu ikke var lanceret af WBR.

Den 12. oktober 2018 udkom deres nyeste album, ”Coyote & Sirens”, der indeholder 8 af de indspillede sange fra LA, og er udkommet på søstrenes eget pladeselskab ”Mother Tarantula”.‘Coyote & Sirens’ er en hyldest til livet i Echo Park-distriktet, sammenstødet og sammenspillet mellem byen og det vilde dyreliv, og inspireret af vildhundenes konstante hyl og modsvar til nattens konstante alarmudrykninger. De omstrejfende katte, som søstrene fik kendskab til i deres tid i Nashville, lurer bag åbningsnummeret ‘Shut the Catflap’, og næsten alle sangene på albummet er inspireret af tiden og livet i Nashville og LA.

No hard feelings, just feeling.

Baskery består af:
Greta Bondesson (banjitar, trommer og vokal)
Stella Bondesson (kontrabas og vokal)
Sunniva Bondesson (guitar og vokal)

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Baskery (S)

Silver & Blue - Fredag den 21. februar kl. 20.00

Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– blues that shines like gold

Et nyt blues band har set dagens lys. Et orkester af absolut rutinerede kræfter på den danske blues-scene.

I årene 2017 og 2018 spillede den aarhusianske trio Thomsen – Nello – Hansen og Kenn Lending Blues Band mere end 20 dobbelt-koncerter, hvor højdepunktet var en finale med begge bands samtidig på scenen.

Dette overflødighedshorn af solister og sangere sammen, var så stor en succes og samtidig så sjovt for de medvirkende, at da idéen med dobbelt-koncerterne havde udspillet sin rolle, lå det lige til højrebenet at fortsætte netop den del – i et helt nyt orkester!

Den dynamik der opstår, når 3 sangere er i samme band, er helt speciel. Der bliver hygget og drillet gensidigt respektfuldt og inspirationen og det musikalske udtryk ender knivskarpt, ingen vil lade nogen noget tilbage at ønske.

Og når en sanger ”kun” synger ca. 1/3 af repertoiret, kan han vælge de allerbedste fra listen og samtidig profilere sit udtryk i forhold til de to andre. Og det er netop hvad der skete under ”dobbelt-koncerterne”. Og præcis hvad der sker i SILVER & BLUE.

Musikken er først og fremmest ”The Blues”, og bandet og de tre frontfigurer kommer hele vejen rundt i deres fortolkninger af både gamle klassikere og egne kompositioner.

SILVER & BLUE er:

KENN LENDING (guitar, vokal):
Et af Danmarks største blues-navne de sidste 40 år. Grundlaget for Kenn Lending’s karriere blev lagt i 1978, da han mødte den amerikanske blues pianist og sanger Champion Jack Dupree. Sammen dannede de duo indtil Dupree’s død i 1992, og nåede at spille over 1000 koncerter i 35 lande og stater i Europa, Afrika, Canada og USA.

Kenn Lending Blues Band kunne i 2015, med 10 pladeudgivelser i bagagen fejre 35-års jubilæum og Kenn har i tidens løb spillet med bl.a. Memphis Slim, Louisiana Red, Luther Allison, Aron Burton, Lillian Boutté, Bobby Rush og ikke mindst ”The Band” hvor Kenn Lending kan høres på deres album fra 1996 “High On The Hog”.

HENRIK HANSEN (mundharpe, vokal):
Henrik er Danmarks måske bedste blues-mundharpespiller, og en inspirator for de fleste bluesharpe folk her i landet. Her mødes blues-power og stor musikalsk smag. Henrik Hansen er ud af Aarhus’s eksplosive blues-miljø tilbage i slut 80’erne. Sammen med Kent Thomsen og Niels Nello Mogensen og især Trouble Cats var Henrik og bandet et af de bærende kræfter der. Og Trouble Cats er stadig flyvende med 4 albums i bagagen. Henrik har spillet og indspillet med bl.a. Poul Krebs, Henning Stærk og Johnny Madsen.

NIELS NELLO MOGENSEN (bas, vokal):
Niels Nello Mogensen har musikalsk været hele vejen rundt. Han startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Sidst i 80’erne mødte Nello ”The Blues” og bl.a. Henrik Hansen i Aarhus’s smeltedigel, og de to spillede sammen med Kent Thomsen & The Rich Ones og senere som trio i T-N-H.

Niels Nello Mogensen kom derefter med Johnny Madsen i 1996, som han stadig spiller med. Han var med til at danne Grarup Allstars, og spiller i dag også med Big Creek Slim og Peter Nande. Han har turneret med bl.a. Blues Lights m. Barrelhouse Chuck fra Chicago og senest med amerikanerne Ron Hacker og Hook Herrera.

RASMUS STENHOLM (orgel, klaver):
Rasmus spiller også med i Kenn Lending Blues Band og var et must til dette band. Rasmus Stenholm er en superdygtig og virtuos musiker med tre solo-udgivelser på CV’et. Rasmus’ orgelspil beskrives af anmelderne som: ”hæsblæsende og virilt og med stor styrke… Stenholm spiller så fuglene synger, man rives med… Det er groovy, fermt og svedigt swingende…”

PER KOLLING (trommer):
Rå-swingende trommeslager også med dybe rødder i det aarhusianske blues-miljø, bl.a. sammen med Niels Nello Mogensen i Kent Thomsen og De Dyre Drenge og senest med amerikanske Ron Hacker. Mangeårig trommeslager med bl.a. Ester Brohus, There Hoeymanns, På Slaget 12 og senest med multitalentet Jacob Venndt. Pers fantastiske trommelyd medvirker desuden på en lang række cd’er i vidt forskellige genrer.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Silver & Blue

 

The Gambian Folk Project - Lørdag den 29. februar kl. 20.00

Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– vestafrikanske rytmer

I 2020 kan de mesterlige musikere fra The Gambian Folk Project igen opleves i Danmark i intenst og virtuost samspil. Denne koncertrække fejrer orkestrets debutalbum Jaliyaa Bungō. I januar spillede orkestret releasekoncerter i Gambia, og nu er turen kommet til Danmark. Siden 2017 har de gambianske musikere Yusupha og Ansumana Suso gæstet Danmark fire gange, og orkestret har turneret land og rige rundt med fabelagtige koncerter. De har b.la spillet på Copenhagen Jazz Festival, Århus Jazz Festival, Ribe Jazz Festival, div. venues i hele landet og koncerter rundt om i den danske folkeskole.

De to gambianske brødre Yusupha og Ansumana kommer fra den navnkundige Suso griot-familie i Gambia. Gennem tolv generationer har deres familie og slægtninge viderebragt, forfinet og fornyet den traditionelle gambianske og vestafrikanske musik. Brødrene udfolder sig i samspil med deres bandmedlemmer fra Danmark Troels Buur Jensen, Benjamin Møller Kirketerp og Martin Maretti Andersen. De fem musikere skaber et unikt og originalt musikalsk univers i mødet mellem de spændstige vestafrikanske rytmer og den mere svævende nordiske jazz. Musikken emmer af glæde og gejst, og når den hamrer ud over scenekanten i et virtuost overflødighedshorn, kan man ikke andet end at blive grebet af stemningen.

Line-up:
Yusupha Suso – balafon og vokal
Ansumana Suso – kora, djembe og vokal
Troels Buur Jensen – guitar og vokal
Martin Maretti Andersen – trommer
Benjamin Møller Kirketerp – bas

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

The Gambian Folk Project

 

Frokost-jazz – PS Swingband - Lørdag den 7. marts kl. 12.00

Koncert med buffet: 250  kr.
Koncert uden buffet: 130 kr.

– jazz & swing fra 30’erne

Denne lørdag byder vi velkommen til PS Swingband, traditionen tro i kombination med den velkendte gode frokost-jazz buffet.

PS swingband spiller swing. Swingmusik der har sin fornemmelse dybt begravet i 30’ernes måde at spille på. PS Swingband har hentet inspiration fra, den fra Danmark nok så kendte, Svend Asmussen og den legendariske gruppe Quintette of the Hot Club de France. Den bestod af den autodidakte gypsy-guitarist Django Rheinhardt og den klassisk uddannede violinist Stéphane Grapelli. Deres sammenspil gav en helt speciel dynamik og i årene 1933 – 1939 var de en af Europas mest populære og eftertragtede jazzgrupper.

PS Swingband lægger vægt på tæthed, spilleglæde og overraskelser, men er hele vejen igennem loyale over for den originale spillestil. Melodien og sangen har en fremtrædende plads i numrene i respekt for de komponister og forfattere der har skrevet dem. Men formen på numrene, sounden og tempi fastsætter og fremfører de helt i deres egen humørfyldte stil.

Orkesteret består af garvede jazzmusikere fra Silkeborg og Aalborg, hvoraf Per Sørensen, Torben Nickelsen og Esben Kjær har spillet sammen siden 1992. Kim Mouritzen kom til i 1997.

år musikken starter, kan man med det samme mærke den rytmiske dynamik der præger musikken, uanset hvor hurtigt Neller hvor langsomt der spilles. Den erfarne bassist Torben Nickelsen og den rutinerede guitarist Per Sørensen har igennem mange år udviklet deres sammenspil, så det danner en musikalsk platform for Kim Mouritzens rytme-spil og dynamiske soloer og Esben Kjærs virtuose violinspil.

Der venter tilhørende nogle spændende improvisationer fra en elegant violin fremført af Esben Kjær såvel alene som i samspil med Kim Mouritzens melodiske og fantastiske guitarspil.

Per Sørensen og Esben Kjær står i forgrunden når orkestret føler trang til at bryde ud i sang, og det gør de jo tit….

Kendetegnende for dette orkester, der har spillet over hele Danmark, Norge, Tyskland og Holland, er en smittende spilleglæde, spontane indfald og en indbyrdes dynamik, der kan mærkes ud over scenekanten.

Køb billet her

Godt at vide:
Koncert inkl. jazz-buffet: 250 kr.
Koncert ekskl. Jazz-buffet: 130 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 12.00.
Indgangen åbner ca. kl. 11.30 og koncerten starter kl. 12.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

PS Swingband

 

Carls Café – Esben Langkniv & Tom Bilde - Torsdag den 12. marts kl. 20.00

Entré til koncert: 130  kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– øl, vise & hornmusik

Esben Langkniv er sanger, sangskriver og historiefortæller. Han har gennem de seneste 15 år udsendt 6 cd’er og har rejst hele landet rundet med sine sange og fortællinger. Han er dybt forankret i den danske kultur, og præsenterer sine sange med stor indlevelse og et stort smil. Han har fundet den perfekte legekammerat i Tom Bilde. Tom har været bassist i Lilholt Band i mange år. Derudover er han lidt af en musikalsk troldmand, som har gjort ham til en meget efterspurgt teatermusiker over hele landet. Tom spiller på stort set alt, undtagen bas, når han giver Esben Langkniv musikalsk med- og modspil.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Esben Langkniv & Tom Bilde

 

Kræn West med venner - Fredag den 20. marts kl. 20.00

Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– skotsk/irsk aften

Kræn West består således af følgende musikere: Jens Memphis, Jens Ole Jensen og Peter Sørensen.

Jens Memphis er nok bedst kendt for sit arrangement i ”De Gyldne Løver”, som han var medstifter af. På visitkortet kunne der stå: Komponist, forfatter og multikunstner. Når han optræder, spiller han på diverse fløjter og synger egne tekster.

Jens Ole Jensen er medstifter af ”Schwåmpi´s Venner”, som har huseret på den danske folkemusikscene i mere end 30 år. Foruden at være skolelærer er han også komponist og forfatter. På scenen spiller han på guitar og skulle være den bedste af de tre til at synge, – efter eget udsagn.

Peter Sørensen har i mange år været medlem af ”Fynsk Harmoniforvirring” og ”Fisker Thomas m/venner”. Også han er komponist og forfatter, og når han optræder, spiller han på harmonika og synger.

I efteråret 2019 har Kræn West spillede en række koncerter rundt i Nordjylland. Med sig til disse koncerter har de taget deres gode venner, Kalle, Tonni og Fridlev, med sig.

Kalle Jørgensen på bas – kendt fra De Gyldne Løver for sit gode spil samt sit liv i de nordjyske jazzkredse.
Fridlev Larsen på guitar som med sit smittende humør og gode spil er garant for en god stemning.

Tonni Vestergaard Nielsen på violin. Tonni har i mange år spillet Nordjylland tynd på sin violin. Han mestrer til fuldkommenhed sit instrument og håndterer violinen med stor følelse og kærlighed.
Der er sammensat et program med alle de skønne irske ballader og pubsange og Kræn West med venner garanterer et forrygende show med sang, musik og små anekdoter.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Kræn West med venner

Niels Skousen Solo - Fredag den 27. marts kl. 20.00

Entré til koncert: 200 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– koryfæ

”Han har hænderne dybt begravet i en rig poetisk åre – og det meste af det, han graver frem, er det rene guld”. Jacob Nielsen, Information. Samme medie har også kaldt Niels Skousen for ”et koryfæ”.

Når Niels Skousen står på scenen, bliver publikum inviteret med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme og hans sange rammer os, der hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale.

Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer. Han bragede igennem i 1971 med det stadig mesterlige ”Herfra hvor vi står” sammen med den evige Peter Ingemann og et solidt hold hippiemusikere.

Nu, i et nyt årtusinde, er han blevet en eftertænksomt reflekterende vismand med kodeordene: Anfægtelse, sagtmodighed, harme, ømhed, undren, ydmyghed, raseri og den der møgbeskidte kærlighed, et hav af positioner og tilstande, der afslører sig, sang for sang for lytteren, som tilmed vil kunne genkende sig selv i de fleste af dem.

Det er langtidsholdbar poetisk folk-rock. Og det er labelbossen og musiker Nikolaj Nørlund (Pladeselskabet Auditorium), som har produceret de seneste albums med stor succes.

Skousens har appel til nutidens lyttere og Skousen får stor ros for hans turneer, der er garanter for et tidløst musikalsk udtryk. Udtryk som er præget af både pop- og rocktraditioner og en moderne nysgerrighed over for de vigtige detaljer. For Skousen formår herved også at bygge bro mellem 68-generationen og nutidens unge.

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 200 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Niels Skousen

Carls Café – Jesper Theis Delta Roots Trio - Torsdag den 2. april kl. 20.00

Entré til koncert: 130  kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– gæsteoptræden af Martin Christensen

Bandet er sammensat af en række spændende musikere, og til denne aften gæsteoptræder Martin Christensen, kendt fra Long Line Down, og er opvokset i Brovst og omegn. Musikken er inspireret af akustisk deltablues, som med denne besætning får nyt liv, og får tilført en spændende ny vinkel på bluesmusikken. Sangene er en blanding af egne sange og oversete før-krigs-bluesperler.

Jesper Theis selv spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson. Hvad enten det gælder fingerspil eller slide-guitar, er Jesper et stærkt kort både som solist og som akkompagnatør. Han støtter således godt op om sin egen udtryksfulde, let raspende vokal, der med sin glød og fylde emmer af Mississippi-stemning.

Han har hurtigt etableret sig som et af de mest respekterede og pålidelige navne på den danske bluesscene.

Jesper Theis Delta Roots Trio:
Jesper Theis – sang, slideguitar & banjo
Søren Lykkegaard – trommer, vaskebræt & kor
Olav Gudnason – kontrabas & kor
Martin Christensen – guitar (gæsteoptræden)

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Jesper Theis & Delta Roots Trio

Carls Café – Bente Kure & Leif Erntsen - Torsdag den 16. april kl. 20.00

Entré til koncert: 130  kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– noget på hjerte

Bente og Leif har spillet sammen i over 33 år med en aldrig svigtende intensitet og et altid skarpt blik på, at underholdningsværdien og humoren ikke bliver underkendt undervejs. Hverken i sangene eller i det der siges imellem. Efter én af deres seneste koncerter, afmeldte arrangøren dem efterfølgende ved at sige at ”Man bliver simpelthen et bedre menneske af at opleve jer live!”. Og det var efter 2 stående ovationer. De har gennem årene udgivet 13 CD’er, 1 LP samt spillet landet tyndt på spillesteder, festivaler, kursuscentre, i kirker, foreninger og forsamlingshuse. For skolebørn, pensionister og godtfolk alverdens steder.

De spiller mest egne sange og melodier, men kærligheden til bl.a. Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og de andre store tekst/sangskrivere fornægter sig heller ikke.

I de flotte anmeldelser har der bl.a. stået:

”Med sin smukt nuancerede stemme mestrer hun både det blidt poetiske og det mere kontante udtryk” og ” Han demonstrerer sine virtuose evner på harmonikaen”.

Og det kan man trygt regne med, at de lever op til i særdeles levende live på scenen!

Og så er de prismodtagere:
Danish Music Award i 2004
Endnu en DMA- nominering i 2007
Aakjærprisen i 2012
Bente DMA-nomineret som ‘Årets Sangskriver’ i 2015

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Bente Kure & Leif Erntsen

Pink Floyd by Timeshare - Lørdag den 18. april kl. 20.00

Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– kopiband

Vi tilbyder en fantastisk hyldest rejse gennem Pink Floyds væsentligste plader. Pink Floyd by Timeshare består af 9 musikere, der er kendt for at spille musik af Pink Floyd på en meget overbevisende måde, med koncerter bl.a. 3 gange på Fjordrock i Aalborg, Kulturstationen i Skørping, Studenterhuset i Aalborg, 3 gange på Café Frede (Aalborg), Halkær Kro (Nibe), Fatter Eskil (Aarhus) & Kulturhuset Trekanten (Aalborg) samt Thisted Musikteater.
Musikken spænder lige fra ”Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here” over ”The Wall” og videre til Pink Floyds udgivelser i 80´erne og 90´erne. En koncert med Pink Floyd by Timeshare får det til at syde af psykedeliske vibrationer og toner og folk vil rocke med på de store Pink Floyd klassikere.

Timeshare består af 9 musikere:
Keld Baumann – guitar og sang
Tore Mortensen – keyboard
Ole Hans Jensen – bas
Finn Møller – sax, guitar og sang
Carsten Baumann – trommer og sang
Ole Mølgaard – keyboard, guitar og sang
Frederikke Vraa Østergaard, Malou Dalhoff & Marianne Herløv – kor

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Pink Floyd by Timeshare

 

Berlev’s Rock ’n’ Roll Hotel - Fredag den 24. april kl. 20.00

Entré til koncert: 225 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– tromme-troldmanden fra Gasolin

Den legendariske Gas’er Søren Berlev har vind i håret og gang i gryderne! Med læderstøvlerne solidt plantet i 70’ernes riffbaserede rockmusik står legendariske Søren Berlev og hans Rock’n’Roll Hotel klar til at sparke døren lige op i kronjuvelerne på den danske musikscene. Og det er lykkedes rock-veteranen at samle et hold af dedikerede musikere, der ikke kun spiller, men lever og ånder rock’n’roll på lige fod med tromme-troldmanden selv.

Med sig i bagagen har bandet det anmelderroste album ’You Can Make It!’ fra november 2018, som er produceret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence Studios. Lige fra intro-riffet på ’Don’t Fool Me’ er der lagt i ovnen til en sand rock’n’roll-fest, og festen fortsætter med sprøde riffs, tunge trommer og ørehængende omkvæd.

Ud over den energiske forsanger Esben Hegelunds karismatiske vokal og no bullshit-attitude i front udgøres bandet af guitar-ekvilibristen Erik Winther, og den bundsolide Søren Fjalland på bas, mens gryderne selvfølgelig holdes på fuldt blus af den ustoppeligt svingende Berlev.

I fællesskab skaber de deres til tider hårde, til tider bløde og til tider syrede, men altid højt-energiske rocklyd, der følges til dørs med en utrætteligt virkende spilleglæde. Som i den perfekte verden burde vække musikfolket på enhver adfærdsreguleret radiostation!

Ekstra Bladet – Thomas Treo skrev:

”… Bundsolidt baskende Berlev fremstår genfødt bag trommerne som Lollands helt egen Phil Rudd, når rockhotellet sparker dørene op til en omgang alt andet end stueren rok og rul med AC/DC og The Rolling Stones i bagagen. Det er måske nok bare rock’n’roll, men det virker, og på herligt underholdende og ukompliceret vis flirter uforfalskede skæringer som Don’t Fool Me, I Got the Rhythm og pladens heftige titelnummer med selve den basale fryd ved en skøn rockskæring …”

Musikmagasinet 33 Plus:

“…pladen svinger fra start til slut – hvor man hele tiden føler man befinder sig på Hotellets bedste suite.”

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 225 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Berlev’s Rock ’n’ Roll Hotel