Go to Top

Kommende arrangementer

Klik på arrangementerne herunder for at læse mere/mindre.
Hvis du ønsker at købe billet, skal du blot klikke på ‘Køb billet’-knappen øverst til højre.

Forår 2019

Ib Grønbech & ContainerKvartetten - Lørdag den 19. januar kl. 20.00

Entré til koncert: 275  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

Oplev Ib Grønbech & ContainerKvartetten. En skøn forening af kunstnerens største hits fra de seneste 33 år leveret med masser af energi og glimt i øjet i kombination med nordjysk humor, når den er bedst.

En aften i selskab med Ib Grønbech udfordrer både stemmebåndet og lattermusklerne. Alle overgiver sig til et univers af sjove sangtekster serveret på vendelbomål og iørefaldende popmelodier. Det hele ender ud i uundgåelig fællessang. Der bliver grinet højtlydt af den skæve og lune humor, som Ib Grønbech mestrer brugen af i spontanitet, improvisation og perfekt timing.  Det er ikke stand-up. Det er heller ikke ”bare” en koncert. Det er svært at sætte ord på men mest af alt et sted, hvor musikken går hånd-i-hånd med komikken. Kort sagt: Musikalsk legestue med lattergaranti.

I 2018 er det 33 år siden at Ib Grønbech udgav sin første LP og hurtigt blev den nordjyske sanger & komiker landskendt. Ib Grønbech har udgivet en lang række produktioner med stor succes gennem alle årene. I 2016 udgav Ib Grønbech opsamlings CD, idet han sammen med sit band havde genindspillede alle de største Ib Grønbech hits og ligeledes skrevet nye sange. Den nye produktion blev mixet af Søren Bundgaard og udkom i slutningen af maj 2016 og blev en ligeledes en stor succes. Sidenhen har Ib Grønbech med sit band tourneret over hele Danmark og vælter mange af koncertstederne.

Ib Grønbech & ContainerKvartetten vælter ganske enkelt koncertstederne, dels med hans og bandets sublime musikalske evner, og dels med IB’s uforlignelige humor – manden er simpelthen genial, og han placerer sig blandt de allerstørste komikere vi har i Danmark. Den kombination sælger billetter!

Derfor er der ligeledes lagt op til en landsdækkende tourné i løbet af 2019, hvor der allerede nu er mange koncertjobs i kalenderen. Ib Grønbech & ContainerKvartetten glæder sig til at komme rundt i landet og levere et brag af en koncert, hvor publikum kan synge med fra start til slut på alle de kendte Ib Grønbech hits.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 275 kr. (265 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Ib Grønbech

Ib Grønbech

 

Carls Café – Christian Søgaard Trio - Torsdag den 24. januar kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

Jazz og Verdensmusik

Viser af Rune T. Kidde og Pernille Plaetner, i en udsøgt sovs af Jazz og Verdensmusik.

Det er historien og fortællingen i sangene, der er omdrejningspunktet, når Christian Søgaard Trio underholder – Det handler om noget! Ozonlag, rygning, kærlighed, kultursammenstød, kirsebær i lommen og havskum på din hud… Tekstforfatterne har noget på hjertet, og instrumenterne, – ja de fortæller muntert videre på historierne, når ordene holder op. – ”Nu skal I bare høre en god historie. 3,4!

Rune T. Kidde og Pernille Plaetner kan begge noget med ord, så man stopper op og lytter. Rune T Kidde nåede inden sin alt for tidlige død i oktober 2013, at skrive over 100 bøger og tegneserier, der nåede ud til et kæmpe publikum. Der er derimod ikke så mange, der kender sangskriveren Rune T Kidde. Ham møder man her. Hans gode humør og ordekvilibrisme rummer meget vid og mange vittige kommentarer til det samfund vi lever i.

Melodierne er oftest af Christian Søgaard, men Rune T Kidde har dog også forsynet trioen med en stribe sjove tekster til gamle jazz-evergreens.

Musikerne betegner sig alle tre som glade spillemænd. Fælles for dem er det nærvær, de viser både hinanden og publikum, når de står på scenen. Et nærvær der brænder igennem, helt ned til de bagerste rækker, hvad enten trioen befinder sig på et lille intimt spillested eller i en koncertsal.

Christian Søgaard rejste som ung student til Grønland og lærte der at spille på harmonika. I 12 år var han i mesterlære i Povl Dissings Trio, inden han selv sprang ud som sanger. I en årrække var han kapelmester for Rasmus Lyberth. Et højdepunkt var deres optrædener i Londons Royal Albert Hall.

Morten Nordal er trioens dragende guitarist, hvis utrolige overskud af idéer og påhit spontant triller ud af begge ærmer, og ustandselig rammer publikum et blødt sted lang inde. Han er kåret som Årets Fynske Jazzmusiker og har spillet og indspillet med bl.a. Habadekuk og Tip Toe Big Band m.m.m.

Jens Holgersen lægger med sin kontrabas trioens solide og særdeles velswingende bund. Han har en årelang karriere som bassist indenfor jazz og folkemusik. Modtager af ”Levende Musikpris 2018”. www.jensholgersen.dk.

Christian Søgaard Trio har udgivet tre anmelderroste cd’er ”Navnlig Til Dig” (2007) og ”Skør Skæv og Svimmel”(2010) og 2015 kom cd’en ”Stjerne langt fanden i vold”.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Christian Søgaard Trio

Christian Søgaard Trio

 

Tom Donovan - Fredag den 1. februar kl. 20.00

Entré til koncert: 150  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– The Irish Troubadour

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour.Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader, med sine underholdende historier, i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.

Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst! Tom har i de sidste 22 år boet i Danmark, og i 38 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen – 101 Songs and Ballads from Ireland – der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade – Alive O – og i 2005 kom – Enchanted Tales – en vellykket samling af egne numre. Albummet – The Solstice Fire – er fra 2008. Og det aktuelle album – Sonnets & Madrigrals – er fra 2010. Det meget roste album – Skagen Rose – kom i august 2011. Nyeste albumudgivelse er fra januar 2017 – Portrait – med egne numre.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 150 kr. (130 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Tom Donovan

Tom Donovan

 

Februarfest 2019 - Lørdag den 9. februar kl. 18.00

Entré med menu: 300 kr.

– 30 års jubilæum

Brovst Musikforsyning afholder igen i år den traditionelle Februarfest med lækker mad tilberedt af Skovsgård Hotel. Og i år fejrer vi 30-års jubilæum! Musikken leveres af Like2Dance & Peter Olsen Band.

Du kan godt glemme at sidde stille, når musikken pumper en stemning op – der går direkte i dansebenene. Om der er 200 eller 2000 gæster, er der dømt TOTAL-FEST når Peter Olsen Band er i byen – du kan godt glæde dig.

Vi glæder os til at feste sammen med dig!

Nyheder i 2019
☆ Førfest – 16.00 – 18.00
☆ Førfest – halv pris på drikkevarer
☆ Musik til førfesten – Martin Kanstrup
☆ Non Stop Musik
☆ Rabatkort til baren

Peter Olsen Band
Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Dem for Peter Olsen kendt som BOSSEN i duoen Bossen & Bumsen og PULS. Peter Olsen er en musiker i absolut særklasse som overalt hvor han optræder, har utrolig stor succes. Publikum er ellevilde med Peter Olsen.

Peter Olsen Band spiller alt lige fra smukke ballader – Beatles – bossa nova- irsk inspireret musik – til alle de bedste hits lige fra 50´erne til i dag – udført professionelt instrumentalt og vokalt med god lyd. Repertoiret er med de største udenlandske kunstnere, og også danske kunstnere som Lars Lilholt, Allan Olsen, Poul Krebs, DAD, Shu Bi Dua, Kim Larsen og Bamses Venner. Der er med garanti musik for enhver smag og for ethvert publikum.

Tommy Blaabjerg Lange er fast trommeslager, og har også spillet en del arrangementer med BOSSEN & BUMSEN BAND. Tommy Lange er en utrolig levende trommeslager. Hans sublime trommeteknik gør at musikken bliver utrolig dynamisk og levende.

Peter Frederiksen er en musiker i absolut særklasse. Hans guitarspil skal opleves og ingen vil så være i tvivl om hvad det vil sige at være i ”sær-klasse” Peter Frederiksen synger lead sammen med Peter Olsen.

Menúen er som følger:
Opdateres løbende

Bordformænd:
Helle Svare – 21623154
Brian Jensen – 24450524
Dorte Thorsen – 23806400
Musikforsyningen – 30103809
Ann Carina Meier – 60103448
Margrethe Hjarsbæk – 60168959
Hanne L. Thomsen – 30895079
Henning Kirk – 40540774
Bente A. Jensen – 41420707
Maiken Borregaard – 60248208
Camilla W. Kronborg – 29821616
Jeanet Madsen – 61384466
Rikke Uglebjerg – 40458198
Jesper Christiansen – 22266231
Harriëtte Heerschop – 41591834
Patrick Aaen Jensen – 22408615
Mathias Sand – 27522296
Susanne

Køb billet her

Godt at vide:
Entré med menu: 300 kr.
Indgangen åbner kl. 16.00 med FØRFEST
Dørene til salen åbner kl. 18.00, og buffeten starter kl. 18.40.
Billetter kan købes af bordformænd eller på vores billetportal
Se mere på www.brovstmusik.dk eller på Facebook

Februarfest 2019

Februarfest 2019

 

Come Together Party - Giro 413 - Torsdag den 7. februar kl. 19.30

Entré til koncert: 80  kr.
Koncertmenu: Ingen koncertmenu

HUSK !!!

Reserver torsdag den 7. feb. 2019 kl. 19:30.

Stort arrangement på Skovsgård Hotel for både etniske danskere og asylansøgere.

Billetpris kun kr. 80,-

Og der er gratis kaffe, the og saftevand med internationalt/etnisk kagebord inkluderet i billetprisen.

Vi kalder arrangementet COME TOGETHER PARTY, og musikken leveres af Giro 413:

Giro 413 skaber altid en fest. Eksisteret siden 1981 med stort set samme besætning. Harmonika – olietønder – bas – guitar – keyboard – trommer – sang. Aktiverende – Engagerende – Fællesskabs skabende! For alle aldre fra barn til pensionist. Sang og dansemusik fra mange verdensdele. Og med en humoristisk tilgang.

Gratis kaffe, the og saftevand med internationalt kagebord er inkluderet i billetprisen.

Det bliver bare SÅ GODT og festligt…

Arrangeres af foreningen Asylvenner Jammerbugt i samarbejde med Brovst Musikforsyning og Skovsgård Hotel.

Se en kort video fra august 2018 hvor vi sidst afholdte et lignende arrangement:

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 80 kr. (ingen medlemsrabat)
Koncertmenu: ingen koncertmenu
Indgangen åbner ca. kl. 19.00 og koncerten starter kl. 19.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Giro 413

Giro 413

 

Carls Café – Souvenirs - Torsdag den 14. februar kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– 25 års jubilæum

Souvenirs har været på landevejen i 25 år. Det skal fejres! Med en perlerække af kendte ørehængere som “I et Sommerhus”, “Jeg troedʼ du var hos Mikael” og “Jeg hader Susanne”, lader Den Dynamiske Duo champagnepropperne springe og lægger op til en aften med ekstra meget fart på. Souvenirs spiller selvfølgelig også andre festlige sange fra deres til dato 10 albums. Den nyeste, TANGOPARTNER, udkom i foråret 2016.

Ørehårene rejser sig, når Soe Bonde synger. Men også når hun, med pokerfjæs, snakker om helbredende dyr, aquaplaning og spansk poesi. Tingene tager sig anderledes ud fra en kvindes synspunkt, end vi er vant til at høre dem. Og med Nils Torpʼs ligeledes ret overraskende guitarspil og Klaus Pindstrupʼs virtuose violin tager musikken konstant nye drejninger. Det bliver en aften med højt humør og højt til loftet.

Sofie Bonde – sang og guitar, Nils Torp – guitar, Klaus Pindstrup – violin.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Souvenirs

Souvenirs

 

Stepp 2 + Beefeaters - Fredag den 22. februar kl. 20.00

Entré til koncert: 195 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

Dobbeltkoncert

Stepp 2

Steppeulvene på nye læber med den originale ulv, Preben Devantier, bag trommerne.

STEPP 2 startede først som et originalt Steppeulvene kopiband, hvor det var de otte numre fra “Hip” som skabte grundlaget for bandets musikalske udskejelser.

I dag har bandet, med tilladelse fra Iben Lassesen (Eik Skaløes søster), komponeret musik til otte digte af Eik Skaløe. Otte lyriske udskejelser som på fornemste vis beskriver den unge Skaløes tanker og følelser.

Marts 2015 stødte musikeren Eik Skibdal ind i den legendariske trommeslager fra Steppeulvene, Preben Devantier.

I det møde tørnede to generationer sammen med et øresønderrivende brag af olympiske dimensioner. Et møde, som allerede efter første introduktion, resulterede i et frø som blev sået. Et frø som i dag har udviklet sig til et særdeles frugtbart samarbejde, hvor Preben og Eik sammen med den erfarne guitarist Keld Andersen har skabt bandet STEPP 2.

Otte nykomponerede numre er det blevet til. Otte numre som i februar 2017, i samarbejde med producer Per Oluf “Flob” Hansen, blev indspillet i spillestedet Harders i Svendborg. Ingen publikummer. Kun fire musikere og en producer, som alle var voldsomt interesserede i at skabe noget helt unikt.

Trommeslageren er Preben Devantier. Producer Per Oluf “Flob” Hansen er fotografen bag billederne af de fire steppeulve på bagsiden af coveret til “Hip” og samtidig en anerkendt producer med navne som NHØP, Sanne Salomonsen og Shu-bi-dua på cv’et. Anders Bull Clausen, som tegnede coveret til “Hip”, har også stået for udførelsen af coveret til STEPP 2’s plade, som udkommer d. 1. juni, præcis 50 år efter at “Hip” udkom.

Musikken er komponeret over Eik Skaløes digte. Forsangeren i STEPP 2 hedder Eik.

Selv for uindviede er den røde tråd ikke svær at få øje på. Betyder det så, at her er tale om en “Hip” nummer to????

Udgangspunktet med STEPP 2 var, fra starten, at spille de otte numre fra “Hip”, men lynhurtigt udviklede konceptet sig frem mod noget helt andet. Instinktet for at skabe fik overtaget. Lysten til at tage fat på nogle helt fantastiske digte og give dem nyt liv i 2017. Resultatet trækker helt sikkert paralleller tilbage til 1967 og “Hip”. Samtidig må man blot konstatere, at her er tale om et band, som stilsikkert har fundet deres helt egen unikke lyd.

Sammen med de ikoniske numre fra “Hip” leverer STEPP 2 et dunder af en koncertoplevelse, som inviterer publikum med på en musikalsk rejse, centreret omkring Eik Skaløes multifaceterede lyriske troldspejl.

The Beefeaters

Den danske bluesrock-gruppe The Beefeaters blev dannet i 1964, og efter nogle år med skiftende besætninger indspillede gruppen, der nu havde den navnkundige bluessanger og –guitarist Peter Thorup i front, debutalbummet Beefeaters i 1967.

Ud over Thorup bestod The Beefeaters på dette tidspunkt af Morten Kjerumgaard Reumert på orgel, Flemming ”Keith” Volkersen på bas og Erling ”Mozart” Madsen på trommer. Sidstnævnte blev erstattet af Max Nhuthzhi, inden The Beefeaters i 1969 udsendte album nummer to, Meet you there. Her medvirkede ingen ringere end Alexis Korner, en af hovedkræfterne bag det britiske blues-boom.

The Beefeaters arbejdede også sammen med Povl Dissing og var blandt andet backinggruppe på dennes skelsættende plade Dissing (bedre kendt under den uofficielle titel Nøgne øjne), der ligeledes udkom i 1969.

Gruppen krediteres for at have spillet en stor rolle i indførelsen og udbredelsen af rhythm & blues i Danmark, og da navne som Cream og Jimi Hendrix gjorde bluesrocken psykedelisk, fulgte The Beefeaters trop. Bandet blev nu anset for et af de førende og mest betydningsfulde navne på 1960’ernes hjemlige syrerock-scene.

Men kort efter udgivelsen af Meet you there forlod Peter Thorup The Beefeaters og Danmark til fordel for en karriere i Alexis Korners band i England. The Beefeaters fortsatte i nogle år, blandt andet med Ole Fick som frontfigur, men bandet blev opløst i 1971.

Nu genopstår The Beefeaters imidlertid med Morten Kjerumgaard Reumert som det eneste tilbageværende medlem fra gruppens guldalder (Peter Thorup gik bort i 2007). Med sig har han to medlemmer af Freddy and the Phantoms, sanger og guitarist Frederik Schnoor og trommeslager Rune René Hansen, samt Torben Guldager Rasmussen fra Wrong Side of Vegas på bas.

The Beefeaters anno 2018 vil spille et antal koncerter med udgangspunkt i musikken fra de to studiealbum. Den første koncert finder som sagt sted den 3. november på Halmtorvet 9 i København, og den 9. november optræder The Beefeaters i Huset i Hasserisgade i Aalborg.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 195 kr. (175 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

The Beefeaters

The Beefeaters

Stepp 2

Stepp 2

 

Frokost-jazz – Creole Catz - Lørdag den 2. marts kl. 12.00

Koncert med buffet: 225  kr.
Koncert uden buffet: 125 kr.

– Jazz & danske evergreens

Et forrygende, festligt arrangement er serveret med Creole Catz’ medrivende jazz- og boogie- repertoire. Louis Prima og Louis Jordans swingende rytmer, lidt Just Frost, kombineret med flerstemmig sang, er med til at sætte gang i festen.

Repertoiret er suppleret med numre fra New Orleans bl.a. af Louis Armstrong, samt danske evergreens som f.eks. Sidder på et værtshus, Så længe jeg lever, D’Angleterre, m.fl.

Creole Catz har en klar køreplan til et vellykket jazzarrangement, og med deres alsidige repertoire har de godt fat i både det unge og det modne publikum. Orkestrets musikere har god erfaring fra de danske og udenlandske jazzscener, bl.a. fra New Orleans, hvor musikerne i Creole Catz har fundet inspiration til at spille den medrivende glade jazz.

Orkestrets solide swing, rytmik, humør og præsentation af numrene gør, at Creole Catz har et godt tag i de, der vil lytte og danse. Creole Catz’ besætning består af:  Stig Fisker – trompet, guitar, banjo og vokal, Kim Jensen – klarinet, a-, t-, b-sax og vokal, Nicolai Øgendahl Brandt – piano og vokal, Ivan Laugesen – kontrabas, Mads Holck Mogensen – trommer og vokal.

Orkestret spiller med solister som: Fessor, James Sampson, Mike Owen, Niklas Carlsson, John Defferary, Jesper Thilo, Jesper Bjarnesen og Nicolaj Bøgelund.

Køb billet

Godt at vide:
Koncert med buffet: 225 kr.
Koncert uden buffet: 125 kr. (ingen medlemsrabat)
Koncertmenu serveres fra kl. 12.00.
Indgangen åbner ca. kl. 11.30 og koncerten starter kl. 12.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Creole Catz

Creole Catz

 

Hans Thessink & Knud Møller - Fredag den 15. marts kl. 20.00

Entré til koncert: 170 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– blues, roots genre

Det er en ny, spændende række koncerter, der er lagt i trygge, bluesgarvede hænder hos Hans Theessink og Knud Møller, når de i foråret 2019 er på turné i Danmark. Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.”

Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så flot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter. Koncerterne er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har – hele to gange – vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues. Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de allermest pris på bluesmusikken. At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er DET, de brænder for, og DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene. Og det er de i perioden 6. marts – 24. marts 2019 hvor de er på blues turné i Danmark.

Netop kombinationen af de to meget dygtige guitarister giver løfter om en spændende aften med intense og swingende sange – og sublimt guitarspil!

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 170 kr. (150 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Hans Thessink & Knud Møller

Hans Thessink & Knud Møller

 

Carls Café – Other Roads - Torsdag den 21. marts kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Skotsk-keltisk folk

Other Roads blev dannet i 2009, og med rødderne solidt plantet i de skotske og keltiske traditioner hører gruppen i dag til blandt de bedste moderne britiske folkbands. Med fast base i England turnerer Other Roads flittigt i det meste af Europa og New Zealand.

Pete Abbott, Gregor Borland og Dave Walmisley skaber den spændende og unikke sound, der kendetegner koncerterne, ved at trække på deres individuelle baggrunde fra Skotland, England og Afrika. De er multi-instrumentalister på violin, bouzouki, guitar og mandolin og også kendt for deres fine vokalharmonier. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes.

Pete Abbott er en fantastisk singer/songwriter og guitarist og er desuden drivkraften i bandet. Selvom han er en erfaren soloartist, er det tydeligt at han nyder at dele scenen med to gode musikere og venner. Pete sætter med sin afslappede og selvsikre stil et højt niveau, der sikrer at bandet altid leverer god underholdning og musik af høj kvalitet

Gregor Borland er en af Skotlands absolut bedste violinister med 8 mesterskaber i Scottish Fiddle bag sig. Som professionel musiker har han turneret over hele verden med forskellige højt profilerede musikere og bands, og han underviser desuden musikere på sine egne Fiddle-skoler i Skotland og Spanien. Foruden violinen mestrer Gregor også basguitar og mandolin.
Med sin store erfaring og forståelse af musikalske produktioner og arrangementer tager han rollen som producent og arrangør for Other Roads.

Dave Walmisley er en talentfuld multi-instrumentalist og singer/songwriter, han tilføjer sit helt eget touch til bandets arrangementer og har et stort øre for harmonier og tager lejlighedsvis rollen som forsanger. Daves vidunderlige on-stage humor har gjort ham til et meget populært medlem af bandet.

Other Roads skaber den helt fantastisk spændende og unikke sound, der kende-tegner deres koncerter, ved at kombinere musikken med deres utroligt flotte og vellydende vokalharmonier.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Other Roads

Other Roads

 

Tørfisk - Fredag den 29. marts kl. 20.00

Entré til koncert: 275 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– soundtracket til Vestjylland

I 37 år har bandet TØRFISK, som er fra Thyborøn, turneret rundt i det ganske danske land og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 81 – altså 1981.

Her i 2018 er alle de nye sange fra vores seneste CD kommet med fra scenen og publikum synger med, hvilket fortæller at de nye sange også er “godkendt”, men ”fortvivl” ikke der er også stadig plads til ”de gode gamle” sange.

TØRFISK udkom i 2017 med en ny CD “Vi ligger vandret”, nummer 19 i rækken. Det blev også året, hvor sangene blev udgivet på kassettebånd, – i disse moderne tider, et helt “nyt” fænomen.

Orkestrets 19. udgivelse er en blanding af gammelt og nyt materiale. Ud over nye numre, der tager udgangspunkt i hverdagen i Thyborøn, tilbagetrukne hårgrænser og en fremskreden alder, indeholder CD’en og kassettebåndet også – for første gang i 16 år – livenumre fra to koncerter optaget i Enslev Forsamlingshus.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK’s koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt “Vesterhav” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: “at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 19 CD’er, en del kassettebånd i tidens løb og 2 DVD-udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.

Besætningen lyder:
Egon Kirk (1962):    banjo, mandolin, sang
Anker Hviid (1961): bouzouki, fløjte, harmonika, sang
Bent Bro (1961):     guitar, pizzabakke, sang
Bent Kirk (1958):    bas, sang

Fakta
Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 275 kr. (255 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Tørfisk

Tørfisk

 

De Galvaniserede Leoparder - Fredag den 5. april kl. 20.00

Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– irsk/skotsk folkemusik

De galvaniserede Leoparder er et vendsysselsk musikalsk sammenrend, som spiller irsk, skotsk og amerikansk folkemusik i såvel originale som danske/vendsysselske udgaver.

Repertoiret omfatter traditionelle festlige irske PUB-salmer, stille skotske ballader iblandet melodier og tekster planket fra De Gyldne Løver og Tørfisk samt egnsdigtere som bl.a. Hausgaard, Lilholt og Grønbech.

Som den irske PUB-tradition byder, er det karakteristisk for Leopardernes koncerter, at deres musiknumre ledsages af et par bevingede ord eller en anekdote af ofte tvivlsom karakter.

Flere af musikerne har en fortid i et kirkekor, hvorfor de indimellem ekvilibrerer i flerstemmig sang Koralbogen er dog gemt væk, og stemmerne har med årene opnået en vis – men stadig klædelig – patina.

Bandmedlemmerne betjener traditionel irsk instrumentbesætning: guitar, bas, banjo, mandolin, harmonika samt togfløjte.

Bandet har i mere end 20 år hjemsøgt overvejende jyske intimscener og blokvogne.

Mødet med De Galvaniserede Leoparder er en lystig musikalsk oplevelse, som på en god dag følges op med instrumentale finurligheder.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 100 kr. (80 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

De Galvaniserede Leoparder

De Galvaniserede Leoparder

 

Frokost-jazz – James Rasmussen Trio - Lørdag den 13. april kl. 12.00

Koncert med buffet: 225  kr.
Koncert uden buffet: 125 kr.

– toner fra Four Jacks

Kom og oplev en musikalsk stjerne-aften, i selskab med James Rasmussen Trio. James var en fjerdedel af den hæderkronede sang kvartet Four Jacks, hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi deltog. James afløste Otto Brandenburg i 1958.

James Rasmussen Trio underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og undervejs fortæller James Rasmussen anekdoter, fra hans tid i legendariske Four Jacks. Her er en enestående mulighed, for at høre og se den ægte vare, synge bl.a. Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina og Åh Marie A`ve`hjem te`dig.

James Rasmussen Trio er: James Rasmussen, vokal og guitar – Søren Engel, bas og vokal – Jimmi Koldenborg, trommer og vokal. Søren Engel, er kendt fra bl.a. Delta Cross Blues band, og Jimmi Koldenborg er kendt fra Fede Finn og Funnyboys.

Køb billet

Godt at vide:
Koncert med buffet: 225 kr.
Koncert uden buffet: 125 kr. (ingen medlemsrabat)
Koncertmenu serveres fra kl. 12.00.
Indgangen åbner ca. kl. 11.30 og koncerten starter kl. 12.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

James Rasmussen Trio

James Rasmussen Trio

 

Carls Café – Søren Krogh & Janus Bechmann - Torsdag den 25. april kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Nordjysk troubadour

Søren Krogh har med sit nye band og produceren, Dennis Ahlgren været i studiet og indspille en stak nye sange til det nye album, Globus. ”Hvorfor Globus, kunne man spørge … fordi vi kommer hele vejen rundt. Jeg blev skilt for nogle år siden, og det kom der heldigvis nogle sange ud af. Sange om kærlighed og smerte. Men også sange om at være på røven, på rejse, på vej ud i det blå på jagt efter nye eventyr”, fortæller Krogh.

I løbet af 2019 fortsætter Krogh den lange række af succesfulde duokoncerter med sin nye partner-in-crime, Janus Bechmann (guitar, dobro mm). Janus Bechmann er vendt hjem fra USA i 2016 efter et år ”over there”, hvor han spillede med en lang række amerikanske sangskrivere og musikere.

Som koncertnavn er Krogh en stor musikalsk oplevelse, men han er altså også bare en af musikbranchens bedste historiefortællere. Ikke for ingenting at han ofte karakteriseres som Niels Hausgaards arvtager. Og Ekstrabladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

”Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Krogh, da han modtog Danish Music Award-folk-prisen i 2016 som årets sanger … og fortsatte: ”Men måske mere som historiefortæller…” Folkesanger er måske egentlig mere rammende. Krogh modtog i øvrigt en Danish Music Award i 2013 som årets sangskriver.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Søren Krogh

Søren Krogh

 

Sylvester Larsen & Nåleøjet - Lørdag den 4. maj kl. 20.00 - AFLYST!!

Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

AFLYST!! – AFLYST!!

Sylvester Larsen tager livtag med tidsånden og kærligheden på sit syvende album “Mega Egotripper”, der er produceret af Kasper Rasmussen fra det nyligt opløste Saybia.

Der findes to typer artister. Dem der forsvinder ud i glemslen efter et eller to album, og så dem der bliver ved med at udgive album efter album. Sylvester Larsen hører til i den sidste kategori. Som søn af en vis hr. Larsen har der ikke altid været overstrømmende opmærksomhed omkring 45-årige Sylvesters musik gennem årene, men som sangeren selv udtrykker det: “I sne og slud, musikken skal ud”. Sylvesters sangskrivning har altid været centreret omkring den gode melodi og det iørefaldende refrain, og denne gang har producer Kasper Rasmussen givet sangene et elektronisk islæt, der trækker på både nye og gamle inspirationskilder. I det københavnske studie “Mikroskopet” på Vesterbro har de to musikere vendt og drejet arrangementerne i en kreativ atmosfære af rødvinsmættet løssluppenhed.

Trump, robotter og den indre egotripper I en verden under hastig forandring har Sylvester følt sig kaldet til at forholde sig til nogle af tidens mest aktuelle emner og personligheder bl.a. den amerikanske præsident Donald Trump. Om sangen “Det vilde vest”: “Den aktuelle udvikling i USA i dag minder nærmest om en ond drøm, som de færreste af os havde fantasi til at forestille os ville blive til virkelighed”. Som en absurd og dystopisk tegneserie, beskriver Sylvester hvordan en cowboy ankommer til det forjættede land og oplever et totalt splittet samfund. Den stigende afhængighed af kunstig intelligens og det store behov for selviscenesættelse bliver også belyst i sangene “Hey robot” og titelnummeret “Mega egotripper”. “Ud fra et kunstnerisk synspunkt har der aldrig været mere at skrive sange om end lige nu. Der er eddermame knald på verden”.

Nye eksperimenter og brud med gamle metoder Et vigtigt dogme i Sylvesters tilgang til sangskrivningen har været ikke at gentage sig selv. I stedet for at komponere sangene færdige og så begynde på produktionen, har Sylvester denne gang byttet rundt på rækkefølgen. “Jeg synes det har været befriende at indspille den første spæde idé, og så se hvor produktionen endte med at tage sangen hen”. Hvis jeg kan undgå at gentage mig selv for meget, må man være klar til at bygge “huset” på en ny måde hver gang, så denne gang startede jeg med taget”, griner Sylvester.

Behovet for at skabe musik på trods af spørgsmålet om, hvad det er, der driver ham til at blive ved med at skrive musik siger Sylvester: “Det er ganske enkelt en ventil jeg bliver nødt til at åbne for, hvis jeg skal kunne trække vejret. Jeg laver først og fremmest musik for min egen skyld, men jeg har opdaget at hvis man gør sig tilstrækkelig umage, skal der nok være andre, der også sætter pris på det. I årenes løb har Sylvester samarbejdet med et væld af toneangivende musikere og producere, bl.a. Søren Andersen (Electric guitars), Søren Mikkelsen (Medley), og Jesper Haugaard (Kim Larsen og Kjukken) og mange andre.

Albummet “Mega Egotripper” udkommer på Needle Eye Music d. 19. november.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Sylvester Larsen & Nåleøjet

Sylvester Larsen & Nåleøjet

 

Global Garden Party 2019

The Islanders - Torsdag den 4. juli kl. 16.00

Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

skotsk/irsk folkband

To irske topmusikere og to danske giver den maximal gas med både traditionelle kendte irske sange og stille ballader. Irsk folkemusik når det er allerbedst med forventning om god stemning og bægerklang.

The Islanders (øboerne) består af Chic McLean fra øen Bute, Skotland og Paul Kelly fra Lincoln, England, men med rødder i Galway, Irland. og to danske musikere Paul Thomsen og Steen Elten. The Islanders Folkband spiller et forrygende potpourri af traditionel skotsk og irsk folkemusik. Deres optræden er krydret med glæden ved musikken, spontanitet og humor. Repertoiret spænder over den traditionelle skotske/irske musik såsom The Corries og The Dubliners til den mere moderne, populære stil som Wolfstone, Runrig og U2.

På scenen mestrer The Islanders et hav af instrumenter, bl.a. guitar, bodhran, mandolin, mandola, el-bas, mundharpe, sækkepibe, tværfløjte, bouzouki, tin whistles, bones m.m. Bandet har med stor succes turneret i Danmark, Tyskland, Spanien, Morrocco, Tjekkiet, Østrig, Schweitz, Sverige, Norge, England, Skotland, USA, Thailand, Vietnam og Australien. De har tillige spillet på en lang række spillesteder over hele Danmark og har kunnet opleves på Bogense festival, RavneRock Festival, Bork Havn festival, Tønder festival, og Strib Vinterfestival.

The Islanders har ydermere været flittige gæster i DR TV og i Go’ Morgen Danmark på TV2. Ved særlige lejligheder optræder forskellige gæster med The Islanders.

The Islanders udgav deres debutalbum ”On the Rocks” i slutningen af 99, og har efterfølgende udgivet ”High and Dry” i 2001, ”Live at the Queens” i 2002, ”Once Again” fra august 2005 og endelig i 2016.

Bandet består af:

Chic McLean: lead vocals, guitar, mouthie, bodhran
Paul Kelly: mandolin, mandola, tin whistles, flute, Great Highland bagpipes, bodhran
John Thomsen: acoust
ic guitar, el guitar, bass
Sten Elten: percussion

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres kl. 18.00
Indgangen åbner ca. kl. 15.00 og koncerten starter kl. 16.00.

The Islanders

The Islanders

 

SørøverOrkestret - Torsdag den 11. juli kl. 16.00

Entré til show: 40 kr.
Koncertmenu: ingen koncertmenu

– Global Garden Party for børn

Fire frygtindgydende og skøre musikalske pirater, der er sørøvergode til at føre børnene ind i deres univers med togter på de store have, guldskatte og øde øer med palmer og kokosnødder. Skibsspøgelset og Bongosprutten Frede spiller også en rolle…

Deres show er musik med tekster og historier over pirat-temaer.

Orkestret består af:

Søren Bo Larsen (sang, fortæller og alskens tingel tangel)
Niels Henrik (Nuller) Stampe (guitarer, olietønder, sang)
Ib Buckholtz (harmonika, tangenter)
Klaus Thrane (trommer, eksotiske rytmeinstrumenter)

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: ingen koncertmenu
Indgangen åbner ca. kl. 15.00 og showet starter kl. 16.00.

SørøverOrkestret

SørøverOrkestret

 

Frokostjazz med Daimi & Louisiana Jazzband - Lørdag den 13. juli kl. 12.30

Entré til koncert med buffet: 195 kr

Trad. Jazz

Daimi sætter sin hat som hun vil og synger så hatten passer!

….og det swinger helt vildt!

Alle kender Daimi og hendes fantastiske stemme og i dag som udtryksfuld jazzsangerinde med Louisiana Jazz som swingende og sprudlende backing band.

Til koncert og til dans er Daimi og Louisiana Jazz parate og virker hver gang.

Louisiana jazz har fået nyt medlem, nemlig den legendariske trombonist Vincent Nilsson som i over 40 år har spillet med Radioens Big Band.

Også Tivolis big band har igennem en menneskealder nydt godt af hans medrivende spil, og Louisiana er glade for at kunne finde en værdig aftager for Cosmus Brædstrup som har trukket sig tilbage fra landevejens og de lange turneers fortræffeligheder.

Louisianas blæsergruppe bestående af Jesper Løvdal på saxofoner, Mårten Lundgren på trompet og Vincent Nilsson på trombone og deres lange erfaring sammen fra utallige bands høres med det samme.

Louisiana spiller swingende musik fra bl-a. Duke Ellingtons repertoire, men også gamle traditionelle klassikere som ”Sweet Georgia Brown”, som i Daimis version hedder ”Søde Yrsa Bruun”. Selvfølgelig kommer publikum også til at høre en række af de numre som har gjort Daimi berømt igennem tiderne.

Daimi og Louisiana jazz er et levende orkester, der fanger publikum i alle aldre.

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert med buffet: 195 kr.
Jazz.buffet serveres under koncerten
Koncerten starter ca. kl. 12.30.

Daimi & Louisiana Jazzband

Daimi & Louisiana Jazzband

 

Jorge Cordero & Los Gran Daneses - Torsdag den 18. juli kl. 16.00

Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

International salsa når det er bedst!

Det er fuldstændig som at være der selv, når dette fantastiske orkester slipper de cubanske rytmer løs. Bandet, der består af ti topmusikere fra Danmark og Cuba, har udgivet syv albums, modtaget en stribe internationale priser og turneret både på Cuba og i USA og Europa. De tilhører den absolutte elite på den internationale salsa scene, også fordi de fornyer og krydrer genren med elementer af reggaeton, rock og pop.

Der er mange succeshistorier om dansk musik i udlandet. Men det er de færreste orkestre, der evner at fastholde succesen år efter år.

Jorge Corderos orkester mestrer denne kunst. Både på scenerne i Danmark og blandt salsa-folket I resten af Europa, nyder orkestret stor respekt pga. den høje musikalske kvalitet, hvilket musikanmelderne Worldwide kun kan bekræfte. I forbindelse med udgivelsen af det nye album ”MI UNIVERSO” er flere sange fra Corderos tidligere udgivelser også kommet i rotation på radiostationerne i flere latinamerikanske lande og i Florida.

Jorge Cordero & Los Gran Daneses består af cubanske og danske musikere. Orkestret har turneret på Cuba, i USA, Skandinavien og i adskillige Europæiske lande. Et af de store latin-dons, engelske DJ Lubi skrev I musik bladet Straight No Chaser; “pretty heavy and very Cuban”, og at han var begejstret for Corderos stærke vokal.

Orkestret som nu er udkommet med album nr. 8. MI UNIVERSO glæder sig til at præsentere sangene for det danske publikum.

TIDLIGERE MODTAGET PRISER:

World Music Awards 2002 og I 2004. Nomineret til danske world track i 2012 og med på WMD præsentationsalbum i 2016.

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres kl. 18.00
Indgangen åbner ca. kl. 15.00 og koncerten starter kl. 16.00.

Jorge Cordero & Los Gran Daneses

Jorge Cordero & Los Gran Daneses

 

One Love Marley Band - Torsdag den 25. juli kl. 16.00

Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

reggae

En hyldest til Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots rock reggae.

Stemning fra en mild salt havbrise, vuggende vibrationer som bølgeskvulp mod en sandstrand og varmen fra pulsens insisteren på dans og samhørighed vil strømme ud af anlægget med sange om frihed, kærlighed, tolerance og respekt.

Mia Kamla Marie Bluhm står i spidsen med sin stærke vokal. Hun fortolker sangene med kærlighed til musikken og til de budskaber, som Marleys tekster udtrykker.

Garvede og rutinerede musikere – alle med kærlighed til den oprindelige reggae, laver Danmarks første dedikerede Bob Marley hyldest orkester med stor besætning. One Love Marley Band søger det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet. En sammensmeltning til en pulserende enhed, en musikalsk meditation i et meningsfyldt tekstunivers. En kollektiv tilstedeværelse i et på en gang stillestående, og vibrerende nu fyldt med energi, ro og plads til at svæve, til fordybelse og nærvær. Musik der kan samle og sprede gode budskaber. Det essentielle i reggaemusikkens univers.

Bob Marley kan sammenlignes med store friheds -og freds personligheder som Martin Luther King, Gandhi og John Lennon. Han er symbol på en politisk opråber, en åndelig vismand og et erfarende menneske.

Bob Marleys stærke sangkatalog lever og fortjener opmærksomhed, og det er den klare vision for One Love Marley Band, at bringe sangene og musikken ud på de store scener.

One Love Marley Band
Lead Vokal : Kamla Marie
Kor: Lene Nørgaard, Tina Rødbroe Lassen, Connie Pilgaard Nielsen
Bas: Ole ”Don Brock” Brockmann
Trommer: Mathias Lykke Eriksen
Guitar: Casper Munkgaard & Merlyn Perez- Silva
Keyboard: Van Silvére, Annie Grundtvig
Trombone: Ivan Bak Pedersen
Trompet: Rasmus August Tobiesen
Tenossax: Lise Krarup Kristiansen
Altsax: Anders Sune Pedersen

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres kl. 18.00
Indgangen åbner ca. kl. 15.00 og koncerten starter kl. 16.00.

One Love Marley Band

Foto: Sebastian Dammark

 

Indra Rios-Moore Trio - Torsdag den 1. august kl. 20.00

Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

iørefaldende eklektisk jazz

En gang imellem hører du musik fra en kunstner, som du ikke har hørt før, og det sender bare rystelser ned i ryggen. Indra Rios-Moore er den nyeste tilføjelse til denne udvalgte gruppe.

Indra, der blev navngivet af sin mor efter den hinduistiske guddom for himlen og regnen, blev født af en Puerto Ricansk socialarbejder, Elizabeth, og en afrikansk-amerikansk-syrisk jazzbasist Donald Moore. Indra voksede op i et hårdt nabolag, hvor hun brugte sin tidlige ungdom i en fantasiverden skabt af hendes mors omfattende pladesamling af jazz, soul og rockmusik.

13 år gammel fik Indra et stipendium til Mannes College of Music, hvor hun udviklede sin sopranstemme og samme år deltog hun i Village Harmony, en sommerlejr i Northern Vermont. Hendes teenageår blev brugt i en musikalsk paralleleksistens; som var fyldt med klassiske arier og sangtræning, og den anden fyldt med gamle traditionelle amerikanske og balkanske folkesange i skoven i Vermont.

Mens hun arbejdede som servitrice i en vinbar i Brooklyn, mødte hun Benjamin Trærup, en dansk jazz saxofonist; tre uger senere levede de sammen og et år efter var de gift og bosatte sig i Danmark. Indra dannes sammen med hendes mand, og hans ven bassisten Thomas Sejthen, en trio i 2007, der hurtigt fik et stort publikum i Danmark og Skandinavien.

Efter kort tid vandt Indra vandt en Danish Music Award for bedste Jazzalbum i 2012 med ‘In Between’, som var hendes andet album, og prisen gav hende mod på at lave et efterfølgende album.

Indra Rios-Moores 2015 Impuls! debut, “Heartland”, modtog gode anmeldelser i hele Europa og blev udnævnt til et af årets bedste jazzalbum af London Sunday Times og The London Telegraph. Hendes single “Little Black Train” var Nr. 1 på iTunes jazz charts i Frankrig, Tyskland og Danmark. Telerama fra Frankrig erklærede, at hun var den “himmelske stemme af jazz”. Nu vender hun tilbage med sit seneste album, Carry My Heart.

Carry My Heart var direkte inspireret af en intim samspil Indra havde med en venlig fremmed efter det seneste amerikanske præsidentvalg. Med en tung og træt følelse i luften, mødte hun en ældre sort mand, der bemærkede hendes tristhed, omfavnede hende og omsorgsfuldt rådede hende: “Vi bliver okay, vi har været igennem det, der er værre”. Efter mødet med denne indfødte New Yorker, blev et øjeblik af kynisme transformeret til empati og kærlighed – en følelse hun vendte tilbage til gentagne gange, da hun skrev, valgte og sang sine nye sange.

Sangen “Keep on Pushing” er et bærende element på albummet, som blev produceret af den Grammy-vindende producent, Jay Newland. Indra følte, at “Curtis Mayfields fantastiske evne til at formidle glæden i modstand og vedholdenhed med sin sang,” Keep on Pushing “var uimodståelig og vigtig for albummets budskab. Selvom den blev udgivet af The Impressions i 1964, føles det som om den kunne være skrevet i dag, og sanglinjen “great big stone wall ahead” kan overføres til den amerikanske præsidents valgløfte om en mur og adskillelse. Følelsen jeg følte, da jeg hørte denne sang og syngede det var, at processen mod revolutionerende positive forandringer skal ske med et kærligt hjerte.”

Med Carry My Heart fortsætter Indra og hendes band i Heartlands eklektiske ånd og væver en lydens verden, der skaber en sammenhæng mellem sange af Steely Dan, den svenske elektropopsanger Robyn, Johnny Nash, Isley Brothers, den klassiske komponist Claus Oberman, Duke Ellington, Curtis Mayfield, Gershwin, Bobby Caldwell samt to originale kompositioner, nemlig albumåbner “Carry My Heart” og “Give It Your Best”.

For nogle år siden vinkede parret Indra Rios Moore og Benjamin Trærup farvel til Danmark for at slå sig ned i Indra’s hjemland USA. Siden er det blevet Barcelona, der er udgangspunktet for Indra’s koncertaktivitet.

Der er lagt op til en koncert fuld af følelser, harmoni og iørefaldende jazz.

Line-up:
Indra Rios Moore, sang
Benjamin Trærup, saxofon
Thomas Sejthen, bas

Anmeldelse af Heartland af Ivan Rod

”Og dét forstår man, når man lytter til Heartland, for det er på én gang et uhyre stramt og uhyre laid-back album. Musikken er et fascinerende, eklektisk miks af vokaljazz, blues, country og poprock. David Bowies sfæriske Heroes, Duke Ellingtons støvede Azure og Roger Waters (Pink Floyds) industrielle Money og alle andre numre revitaliseres og antager med Rios-Moores mellemkomst nye indtagende former.”

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs

Køb billet her

Godt at vide:
Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres kl. 18.00
Indgangen åbner ca. kl. 15.00 og koncerten starter kl. 16.00.

Indra Rios-Moore Trio

Indra Rios-Moore Trio

 

Efterår 2018

Kristian Lilholt Trio - Fredag den 7. september kl. 20.00

Entré til koncert: 170  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– med Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen

Når Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen besøger den danske musikscene får publikum bekræftet, at der i den grad findes mere end én Lilholt.

Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen er ganske enkelt godt musikalsk selskab, der insisterer på at nedbryde afstanden mellem scene og sal. De optræder med en ro og et overskud, som man kun kan få ved at spille rigtig mange koncerter sammen, og de er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af Kristian Lilholts musik – både sangene og instrumentalmusikken.

Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og det er svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme og vedkommende menneskemusik. Hans seneste udgivelse – dobbeltalbummet ‘2016’ – indeholder både nye sange og ny instrumentalmusik nedfældet i en 40 siders rigt illustreret bog.

Det er ikke længere nødvendig at remse hele Kristians omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau – fra de første vinylplader i 80’erne med fejende flot rockmusik, over 90’ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00’ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store projekter LAND: en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film, STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid, hvor musik, dans, historiefortælling, film, stills og projektorkunst på bygninger smeltede sammen til en forrygende helhed, og ‘liggestolskoncerterne’ KUR UDEN ORD.

Og de fleste ved jo også godt, at Kristian står bag musikken til flere af hans bror Lars Lilholts allerstørste hits.

Vi ser frem til en supermusikalsk aften, med noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: ‘kommunikation i øjenhøjde – musik med højt til loftet’.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 170 kr. (150 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Kristian Lilholt Trio

Kristian Lilholt Trio

 

Soul Academy & The Music Lovers - Fredag den 21. september kl. 20.00

Entré til koncert: 170 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– feat. Ole Fick & Kenn Lending

Ole Fick var helt tilbage i 1964 guitarist og sanger i pigtrådsbandet “The Beethovens”, som spillede opvarmning til “The Beatles” I KB-hallen. Herefter overtog han pladsen i “The Beefeaters” efter Peter Thorup som tog til England for at spille med Alexis Corner I CCS. Bandet “Dårskabens Hus” omkring Jan Toftlund og hans samfundsrevsende sange.  I over 40 år guitarist og sanger i “Burnin Red Ivanhoe”.  Guitarist i “Trilleband”, gennem tiden sammen med Anders Koppel, Øyvind Ougaard, Hugo Rasmussen, Alex Riel og Ken Gudman, Mads Vinding.

Kenn Lending startede sit første blues band i 1970. Spillede med den amerikanske blues pianist og sanger Champion Jack Dupree fra 1978 til Dupree’s død i 1992. Hvor de spillede over 1000 koncerter i 35 lande og stater i Europa, Afrika og Nord Amerika. Kenn Lending og hans band har været backing band for amerikanske blues kunstnere som: Memphis Slim, Louisiana Red, Luther Allison, Aron Burton, Lillian Boutté, Janice Harrington og mange andre, både ved koncerter og pladeindspilninger. Et af amerikansk rockhistories helt store legender “The Band”, har også haft bud efter den danske guitarist. Kenn Lending kan således høres på deres album fra 1996 “High On The Hog”.

Med sig har de Otto Sidenius, Orgel & Keys – Jon Bruland, Bass – Morten Sidenius, trommer.

Otto Sidenius har spillet rock, soul, jazz og blues på den danske scene i mange år. Foruden egne projekter har han spillet med bl.a. Kenn Lending, Peter Belli, Eran D.D., Backseat og Humleridderne, Soul Academy, Jens Lysdal, Avant Garden Party foruden mange andre.

Bassisten John Bruland startede sin karriere som 15-årig hos Debbie Cameron i hendes band. Kom i 89 med i Kasper Windings band og siden fandt han Alberte Windings band, hvor han i mange år og 6-7 udgivelser havde “hjemme”. Sideløbende har han spillet/indspillet med Bjørn Afzelius, Anne Linnet, Jens Lysdal, Dr. Hook, Lookout, Blast, etc.  En anden stor force er hans arbejde med diverse TV orkestre: Jan Glæsel, Bob Ricketts for at nævne nogle.

Morten Sidenius er lige nu aktuel med “Bechmann Sidenius” Har bl.a. spillet og arbejdet med: Humleridderne, Nikolaj og Piloterne, Kristian Lilholt, Lasse Helner, Holtsø Wittrock, Ester Brohus , The Deepers, Soul Academy og mange flere. Udover at være en flittigt benyttet trommeslager har han også stor erfaring som percussionist, producer og arrangør, i en lang række sammenhænge bl.a. MeW, Røde Mor, BAAL, Strawberry Slaughterhouse + mange flere.

Her er et hold af musikere der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og tværs, i mange forskellige sammenhænge, igennem mange år. MEN du har aldrig hørt dem i denne konstellation!!  Der vil blive spillet musik med udgangspunkt i Blues, Rythmn Blues og Funky Stuff, udfra devisen; “Numre vi holder meget af, OG som vi vil elske at spille i denne konstellation”.  Så glæd jer til en koncert af den unikke slags.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 170 kr. (150 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Soul Academy & The Music Lovers

Soul Academy & The Music Lovers

 

Live & Lokalt – Nordjysk originalmusik - Fredag den 28. september kl. 20.00

Entré til koncert: 140  kr.
Koncertmenu: 159 kr.

– SIRO – Chris Andersen – Astrid Holm

Det meste af den livemusik, som vi normalt kan opleve, når vi køber en koncertbillet, er skrevet og fremført af kunstnere, der har deres hjemmebase udenfor Nordjylland. Det er der for så vidt intet galt i – men det er faktisk sådan, er der er masser af musikere og artister, der rent faktisk har valgt at bo her – indånde den nordjyske luft og skrive om de ting, der rør sig her.

Den originale musik hyldes af Live & Lokalt, som sender en række af disse artister og sangskrivere rundt på en turné – og man vil både udfordre dem og publikum i et musikalsk møde. Her er chancen for at møde ny musik, nye kunstnere og opleve stemningen på 10 forskellige, mindre spillesteder i hele Region Nordjylland.

Koncerterne ledes af kapelmester Ole Albrechtsen på guitar. Med sig har han en kvartet. De vil være det faste band, der akkompagnerer sangere og sangskrivere. Kvartetten består af Klaus Thrane – trommer og perc., Peter Parmo Overby – bas, Kathrine Schmidt – sang og perc. og Line Gade sang og keys
Til hver koncert vil du kunne opleve 2-3 lokale artister. Til denne koncert på Skovsgaard Hotel optræder: SIRO – Chris Andersen – Astrid Holm.

Live & Lokalt er en del af projektet Originalt/Regionalt – der støttes af Region Nordjylland og Statens Kunstfond.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 140 kr. (ingen medlemsrabat)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Live & Lokalt

Live & Lokalt

Live & Lokalt

Live & Lokalt

 

Carls Café – Jakob Mygind & Henning Jensen - Torsdag den 4. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– amerikansk country blues fingerpicking

Blue Finger er en ny Aalborgensisk duo bestående af Jakob Mygind og Henning Jensen. Repertoiret er hentet fra den amerikanske country blues fingerpicking tradition a la Missisippi John Hurt, Merle Travis, Chet Atkins, Ry Cooder, men arrangeret instrumentalt utraditionelt. Den specielle klang af fingerpickin’ guitar og sax er både finurlig, smuk og rå.

Blue Finger supplerer med egne numre, fremført med både finesse, spontanitet samt et kolossalt musikalsk overskud. Jakob Mygind alias Mr. Blue spiller saxofon og er bl.a. kendt fra New Jungle Orchestra og medvirker desuden på et hav af studieindspilninger. Jakob Myginds eminente spil har desuden indbragt ham flere priser, deriblandt Nordjysk Jazzmusiker i 2004 og Global Worldmusic Award i 2008.

Henning Jensen har kælenavnet Mr. Finger og spiller på guitar, 5 strenget banjo og dobro. Henning Jensen er med i The Muleskinners samt The Swingin’ Hot Dogs og har desuden medvirket på flere plader med sin enestående fingerpicking, både på guitar og banjo.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Jakob Mygind

Jakob Mygind

 

Waiting for Janis - Lørdag den 13. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 170 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– et nutidigt band med den originale aroma

Kan I huske Janis, I ved hende Janis Joplin, med numre som f.eks. Cry Baby, Me and Bobby McGee og Mercedes Benz. Det gør de fleste. Desværre kan vi ikke gå ud og opleve hende mere, MEN græd ikke, for vi har nogle dejlige mennesker der har spillet i mange år i hele Europa, som tager tiden og følelserne tilbage til Janis.

Er du stadig i stand til at huske 60’erne – Woodstock, Monterey, Flower power, Peace & love.

Waitin’ for Janis puster til ilden og fyrer op under Janis Joplin’s repertoire med en fælles forkærlighed for den tids rhythm and blues. Tell Mama, Merzedes Benz – både kendte og mindre kendte, hårrejsende ballader, svedig blues og swingende soul.

De har tøjet, duften, atmosfæren, kærligheden, gnisten – og ikke mindst musikken.

Waitin’ for Janis startede op i 1993 og fyrede den af i en årrække på spillesteder, til privatfester og på festivaler.

Bandets faste tilholdssteder i det Københavnske natteliv var bl.a Drop Inn og Lades Kælder.
Siden bandets spæde start har de kun skiftet guitaristen ud – ellers er alle “originale”.
Efter nogle år med masser af peace & love, syreguitar og koncerter med høj og sprudlende energi, faldt orkesterets aktivitet pga. forskellige andre musikalske gøremål i alle mulige andre konstellationer.
Der blev længere i mellem koncerterne, og den sidste spillede de i 2008 på LO-Skolen i Helsingør.

Herefter lå bandet dødt… Indtil vinteren 2012!!!
Lea tænkte “a’ hva’ faen! Vi skal sgu spille igen – jeg trænger!” Og det gjorde de andre også, viste det sig.
De satte en øver op, og det var som at komme hjem!
Siden har de spillet både i København, Odense og Sverige – and there’s more to come!

Mere om bandet:

Lea Thorlann, vokal:
Lea er Janis. I hvert fald når hun synger i Waitin’ For Janis. Selvom hun ikke ryger og drikker i samme grad som Janis gjorde, har hun alligevel formået at finde den rå og powerfulde stemme frem, og det i samsving med stormønstrede kjoler, bukser og bluser. Lea synger desuden i Ladies Sing The Blues, Troels Jensen & The Healers, og har lagt kor på div. blues indspilninger i DK

Nikolaj Teinvig, guitar:
Nikolaj elsker guitar-lyd og sit gear. Han har stabler af gamle rør-forstærkere og pedaler, og ynder at sætte det forskelligt sammen, så det passer præcis til det band, han spiller med. Han har også spillet med bl.a.: Kid Creole, Nikolai og Piloterne og Hej Matematik.

Lasse Storgaard, orgel:
Udover at lave kunst på kager som konditor, spiller Lasse på alt hvad der findes af tangenter. Han er indehaver af flere orgler, keyboards, klaverer, pianetter, Moogs og diverse lydomformere og pedaler – og det er ikke af nyere dato! Han har spillet med div. sangskrivere i København, og bl.a. Henning Stærk og Mama’s Bluesjoint.

Rune Holberg, bas:
– er opvokset i Jyderup med en bas i hænderne. Den sidder på ham, som havde han altid haft den på, og hans spil flyder som varm chokolade i en fontaine. Rune har spillet med alt, hvad der kan kravle og gå; i husorkestre for bl.a. Sanne Salomonsen, Michael Carøe, Pernille Højmark, med Fistful of Dollars og mange mange flere.

Jesper Kirkbøl, trommer:
Jesper har altid spillet gammeldags på den fede måde. Han er absolut københavnerdreng, men tog siden skridtet og flyttede på landet med kone og børn, hvilket har gjort, at han kommer mere i dybden med sin indre hippie. Jesper har også spillet med Maui Wowie, Familieorkesteret og Paulski & den ny Verdensorden.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 170 kr. (150 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Waiting for Janis

Waiting for Janis

 

ABBA (CZ) - Fredag den 26. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 190 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Mamma Mia, Waterloo, Money Money

ABBA er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltalte flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba. Bjørn Ulvæus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, – og dog…

Mamma Mia – SOS – Fernando – Ring Ring – Voulez Vous

Efter 35 år har Abbas popularitet nået nye højder. Aldrig tidligere har de 4 svenskeres fantastiske musik været mere populær end lige nu – med filmen og musicalen “Mamma Mia”, der gik sin sejrsgang over hele verden, og som netop har fået sin efterfølger ”Mamma Mia 2”.  Alle elsker Abba!

I Have a Dream – Money Money- Knowing Me Knowing You

Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”Abbacz” tårnhøjt op. Det tjekkiske ABBA Revival-band, som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. De elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige Abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70’er kostumer og koreografi kommer ABBA Revivalmusik og show forførende tæt på den ægte vare.

Chiquitita – Lay All Your Love on Me – Does Your Mother Know

De professionelle showmusikere i ABBA Revival har turneret i Danmark, og Europa, samt medvirket i flere radio og tv-shows.

Thank You for the Music – As Good as New – Waterloo

ABBA Revival er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af Abbas store hits. Utallige festivaler, byfester, spillesteder og firmafester har i tidens løb måttet bøje sig for bandets uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang. Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 190 kr. (170 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

ABBA (CZ)

ABBA (CZ)

 

Frokost-jazz – PS Swing Band - Lørdag den 3. november kl. 12.00

Koncert med buffet: 225  kr.
Koncert uden buffet: 125 kr.

– jazz & swing fra 30’erne

Denne lørdag byder vi velkommen til PS Swingband, traditionen tro i kombination med den velkendte gode frokost-jazz buffet.

PS swingband spiller swing. Swingmusik der har sin fornemmelse dybt begravet i 30’ernes måde at spille på. PS Swingband har hentet inspiration fra, den fra Danmark nok så kendte, Svend Asmussen og den legendariske gruppe Quintette of the Hot Club de France. Den bestod af den autodidakte gypsy-guitarist Django Rheinhardt og den klassisk uddannede violinist Stéphane Grapelli. Deres sammenspil gav en helt speciel dynamik og i årene 1933 – 1939 var de en af Europas mest populære og eftertragtede jazzgrupper.

PS Swingband lægger vægt på tæthed, spilleglæde og overraskelser, men er hele vejen igennem loyale over for den originale spillestil. Melodien og sangen har en fremtrædende plads i numrene i respekt for de komponister og forfattere der har skrevet dem. Men formen på numrene, sounden og tempi fastsætter og fremfører de helt i deres egen humørfyldte stil.

Orkesteret består af garvede jazzmusikere fra Silkeborg og Aalborg, hvoraf Per Sørensen, Torben Nickelsen og Esben Kjær har spillet sammen siden 1992. Kim Mouritzen kom til i 1997.

år musikken starter, kan man med det samme mærke den rytmiske dynamik der præger musikken, uanset hvor hurtigt Neller hvor langsomt der spilles. Den erfarne bassist Torben Nickelsen og den rutinerede guitarist Per Sørensen har igennem mange år udviklet deres sammenspil, så det danner en musikalsk platform for Kim Mouritzens rytme-spil og dynamiske soloer og Esben Kjærs virtuose violinspil.

Der venter tilhørende nogle spændende improvisationer fra en elegant violin fremført af Esben Kjær såvel alene som i samspil med Kim Mouritzens melodiske og fantastiske guitarspil.

Per Sørensen og Esben Kjær står i forgrunden når orkestret føler trang til at bryde ud i sang, og det gør de jo tit….

Kendetegnende for dette orkester, der har spillet over hele Danmark, Norge, Tyskland og Holland, er en smittende spilleglæde, spontane indfald og en indbyrdes dynamik, der kan mærkes ud over scenekanten.

Køb billet

Godt at vide:
Koncert med buffet: 225 kr.
Koncert uden buffet: 125 kr. (ingen medlemsrabat)
Koncertmenu serveres fra kl. 12.00.
Indgangen åbner ca. kl. 11.30 og koncerten starter kl. 12.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

PS Swing Band

PS Swing Band

 

Carls Café – Rikke Bruhn & Marianne Christensen - Torsdag den 8. november kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– stærk soul-fuld stemme

Rikke Bruhn er tidligere DMA-nomineret og er anerkendt for sin stærke soul-fulde røst og sin musikalske og lyriske troværdighed indenfor pop, country og jazz-genren. Hun har to anmelderroste albums bag sig. Rikke formår at være hudløs ærlig i udtryk og fremførelse af hendes meget personlige tekster.

Marianne Christensen leverer ligeledes personlige musikalske beretninger om kærligheden, savnet og troen på livet. Du inviteres på en rejse ind til det rene hjerte – i glædens lethed og i sårbarhedens dybde.

Rikke og Marianne præsenterer publikum for egne tekster, samt nyfortolkninger af andres sange som de begge holder meget af.

I en ærlig tone akkompagnerer Marianne koncerten på sin westernguitar.

Rikke Bruhn: Vokal
Marianne Christensen: Vokal & Guitar

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Rikke Bruhn

Rikke Bruhn

 

Carls Café – Gary Snider Trio spiller Leonard Cohen - Torsdag den 22. november kl. 20.00

Entré til koncert: 125  kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– intens autentisk fortolkning

Gary Snider har i de sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.

Gary og Leonard har mange ting til fælles: begge var født i Canada i jødiske familier med musikalske mødre og de mistede begge deres fædre, da de var små drenge. Som unge mænd rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet.  Som Gary siger: ‘Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende’. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land!

Gary har udvidet sit show med to dejlige korsangere, Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen, samt Thomas Lennart på keyboard og Tom Lindby på trommer m.m. Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!

Udtalelser

Anja Ruhe, koordinator

“Gary Snider synger og spiller sig helt ind i hjerterne på tilhørerne, når han iført habit og slips og den velkendte hat fremfører Leonard Cohens poetiske tekster og velklingende musik. Leonard Cohen fans eller ikke, så fik alle en rigtig god, hyggelig og humoristisk aften i en fyldt Viborg Musiksal.”

Inger Slots

“Det er fuldstændig fortryllende og forunderligt, som Gary formår at tage os med ind i Leonard Cohens univers med sine fine sange, musik og finurlige udlægning af teksterne.”

Thorkil Green Nielsen

“Flot koncert! Gary Snider er utrolig god til at fange publikummets opmærksomhed. Hans Leonard Cohen show ‘I’m Your Man’ bliver ved at udvikle sig, med nye numre, historier og tekst-analyser – alt sammen virkelig interessant.”

Michael Magnussen

“Men sine storartede Leonard Cohen-fortolkninger synes Gary at være landet på dén hylde, der altid har været tiltænkt ham.” Søren Rislund, Borup Kino   “Med spænding i kroppen drog vi fra Viborg mod Randers for at høre Garys fortolkning af Cohen. Mere intimt og rørende skal man lede længe efter. Det var ganske enkelt en vidunderlig og rørende aften, hvor gør han det fantastisk. Til alle jer som ikke var der, hold op i går glip af meget. Dette er kunst på et højere niveau.”

Anders Gunge

“Gary Snider synger og fortolker Cohens sange så smukt og dejligt. Samtidig husker han at få sig selv med. Man hører Gary og hans stemme ind i Cohens musik og man hører Cohen igennem Gary. Den kombination er bare så fin.”

Vibe Maegaard Mørck Sør

“At være til koncert med Gary Snider og hans fremlægning af Leonard Cohen, er uovertruffen oplevelse. Gary synger Cohens sange i sin egen fortolkning, som samtidig ærer Leonard Cohen på smukkeste vis. Gary er hudløs ærlig i sin fortolkning og fremføring af Cohens sange. Man fanges ind af Gary’s magiske sang og vil bare have ham til at fortsætte med sang efter sang.”

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Gary Snider Trio

Gary Snider Trio

 

Julerock med Rockmaskinen - Fredag den 7. december kl. 20.00

Entré til koncert: 185 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

– Rock’n roll, soul & blues

Rockmaskinen er en spillevende organisme, der spiller som gjaldt det livet – med stor respekt og kærlighed til den gamle rock’n roll-, soul- og bluestradition.

Bandet er en institution i det nordjyske musikliv. Alle medlemmerne har rod i det nordjyske, men har ellers spillet eller spiller med navne på den danske og internationale musikscene, fx Lis Sørensen, Lars Lilholt, Peter AG, Memphis Slim og New Jungle Orchestra. En sjælden gang mødes musikerne i Rockmaskine-regi og spiller helt eminente fortolkninger af bl.a. sange fra Ray Charles, Little Richard, Rolling Stones, The Kinks og Elvis Presley. Så denne aften er en eksklusiv mulighed for at se og høre disse suveræne musikere trykke den af.

Rockmaskinens over 40 år gamle motto er: ”Vi gør hver dag til en fest og enhver fest til et orgie” – så sæt håret, kridt danseskoene og vær klar til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 185 kr. (165 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Rockmaskinen

Rockmaskinen

4. Juledagsbal med Beers for Tears - Fredag den 28. december kl. 21.00

Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 170 kr.

Traditionen tro slutter Brovst Musikforsyning efterårets program af med et brag af et 4. juledagsbal med det populære lokale band Beers for Tears.

Beers for Tears er en nordjysk folk- præget gruppe, sammensat af musikere, der har optrådt i andre konstellationer, såsom: Håndslaw, Atlantis mm. Beers for Tears er et populært danseorkester, der gir den en spand kul, når de optræder med underholdning og musik. Bandet har et motto, der lyder: GOD MUSIK TIL KAFFEN, og det er da en underdrivelse på god nordjysk facon.

Gruppen Beers for Tears består af:
Jørgen Bundgaard – sang og keyboard
Gert Pedersen – sang og guitar
Per Rosendal – sang og vaskebræt (perc.)

Køb billet

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr. (ingen medlemsrabat)
Koncertmenu: 170 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Beers for Tears

Beers for Tears