Go to Top

Kommende arrangementer

Klik på arrangementerne herunder for at læse mere/mindre.
Hvis du ønsker at købe billet, skal du blot klikke på ‘Køb billet’-knappen øverst til højre.

Efterår 2016

Tørfisk - Lørdag den 3. september kl. 20.00 - UDSOLGT!!

Entré til koncert: 275 kr. (255 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Meget få billetter tilbage!!
Koncertmenu: 159 kr. UDSOLGT!! – UDSOLGT!!

– irsk folkemusik på vestjydsk

Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruger vi også i Thyborøn, men den fisk, som orkestret TØRFISK er opkaldt efter, er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.TØRFISK og tørfisk er to ting, men orkestret kan meget andet end spise dabs og levere nye og gamle sange fra scenen. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som ofte skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre, måske sidder man lige i ”skudlinjen”, men orkestret forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

I maj 2015 udgav vi en ny CD. CD’en indeholder 10 nye sange, og en irsk sang fra den gamle skuffe. ”Donegal Danny” har vi valgt at tage med for at minde – både os selv og vores fans om – hvad det er, vi er gjort af. De nye sange handler om meget forskelligt, lige fra konesvigt, præ jalousi, utroskab og ikke mindst om at være uimodståelig. ”Uimodståelig” hedder den ny CD og sangen med samme navn, handler om at tørfisk og TØRFISK kan være uimodståelige.

Vi havde 4 af de nye sange med fra scenen i 2015 og flere nye kommer til her i 2016. Vi håber, at publikum fortsat vil tage godt imod dem. Når vi skifter ud i sangene i forbindelse med koncerterne, er det altid svært at sige farvel til nogle af de gode gamle sange, men fortvivl ikke – vi spiller stadig en hel masse sange fra bag kataloget. Netop på det område vil vi aldrig svigte vores publikum, eller for den sags skyld os selv. ”Vi mønstrer jo ikke mere end 3-4 akkorder, som netop de gode gamle sange er bygget op over” lyder det tørt fra bandet.

Trods (eller på grund af) de 35 år på bagen, er TØRFISK:

Egon Kirk (1962): banjo, mandolin, sang
Anker Hviid (1961): bouzouki, fløjte, harmonika, sang
Bent Bro (1961): guitar, sang
Bent Kirk (1958): bas, sang

Lidt om Tørfisk

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.

De synger, spiller og underholder, så det er en fryd – med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for – og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK-drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side – de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.

TØRFISK’s skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider. Kombineret med friske melodier og udadvendt optræden er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed, er TØRFISK i en nøddeskal.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, med 18 CD`er og 2 DVD-udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede med TØRFISK i 1981.

Godt at vide:

Koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 275 kr. (255 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Hardu købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf: 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl.18.00

Tørfisk

Carls Cafe - Henrik Strube & Pete Repete - Torsdag den 8. september kl. 20.00

Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Koncertmenu: 159 kr.

I over 40 år har Henrik Strube været en markant profil på den danske musikscene. Både som medlem af orkestrene No Name og Røde Mor, men også med en solokarriere, der har spændt over mange forskellige stilarter og konstellationer.

Som Henrik selv udtrykker det:” – Jeg er i ude på akustisk tur landet rundt i anledning af mine 40 år som sanger og sangskriver. Fra Lolland i syd og Skagen i nord. Jeg søger de mindre, nære sammenhænge, som jeg elsker at optræde for – med sange og anekdoter fra 40 år og 14 albums – fra No Name, Røde Mor til Hold om Mig og nutiden. Med mig har jeg min gamle ven, Pete Repete (Malurt, Big Fat Snake) på piano & keyboards. Pete har spillet på adskillelige af mine sange og produceret et af mine albums”

Det blir selvfølgelig hits som ”Hold om Mig”, ”Havet”, ”Der føler jeg mig Hjemme”, ”Jeg kan høre dit Hjerte”, ”Din åbne Dør”, ”Kølige Tider” og mange flere,” fortæller Henrik Strube, der har skrevet en række nye sange som udkom maj 2015 på albummet En håbefuld Mand.

De kalder deres koncerter for dagligstuekoncerter, hvor de fremhæver nærværet, musikken, historierne og samværet…

Godt at vide
koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf: 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl.17.30

Henrik Strube & Pete Repete

Chris Jaggers Acoustic Roots (UK) - Fredag den 16. september kl. 20.00

Entré til koncert: 190 kr. (170 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Koncertmenu: 159 kr.

– country, bluegrass og soul

Kom til en musikalsk oplevelse med verdensstjernen Chris Jagger – bror til den kendte forsanger fra Rolling Stones, Mick Jagger. Chris er en fantastisk musiker med dybe musikalske rødder, hvor han gennem de sidste 40 år blevet kendt for sin rythm and blues/rock og zydeco-funk.

Chris Jaggers Acoustic Roots tæller Chris Jagger (vokal og guitar), David Hatfield (kontrabas) og Elliet Mackrell (violin).

Denne britiske trio har turneret over hele England i de sidste 7 år med stor succes. De er kendt for deres sjælfulde og iørefaldende musik. Hovedparten er Chris’ egne melodier, som varieres over country, bluegrass og soul. Bandet lægger op til en særdeles underholdende aften.

Godt at vide:

Koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 190 kr. (170 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf. 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 17.30

Chris Jaggers Acoustic Roots

På Slaget 12 - Lørdag den 24. september kl. 20.00

Entré til koncert: 225 kr. (205 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Koncertmenu: 159 kr.

– 30 års jubilæumskoncert

Sæt hjerterne fri for en aften og vær med til at fejre bandets 30 års jubilæum. Tag på en tur nedad ’memory lane’ med de gamle hits og bliv samtidig præsenteret for de nye perler fra den første dansksprogede udgivelse i 18 år!

‘der er så skønt i solen, med blæst i mit hår’,synger Ann-Mette Elten i den reggaeinspirerede perle af en albumåbner fra det nye album ‘Sæt hjerterne fri’ hvor aarhusianske PÅ SLAGET 12 igen viser, hvad de kan.

De formår nemlig, som få andre herhjemme, med få og enkle ord at fange det store i det små i livet, som de fleste af os lever det, og så lade det boble over af melodi og kreativt overskud. Det er vedkommende sange, der kunne handle om dig, din nabo – eller om mig.

Lige fra vi lærte dem at kende første gang med ‘Hjem til Aarhus’, som nu er dansk folkeeje til den nyeste ‘Forårssang’, har Ann-Mette Elten med den store varme stemme og komponist og producer Niels Kirkegaard samt resten af holdet formået at holde et tårnhøjt niveau.

Det gælder både på deres udgivelser, men især også ved deres utallige koncerter, hvor deres sange, musik og sceneoptræden er som knitrende kaminild, man kan varme sig på vinteren igennem på landets spillesteder.

PÅ SLAGET 12 får folk til at rykke tættere sammen, og til at sætte hjerterne fri for en aften – eller resten af natten med.

BANDET:

Ann-Mette Elten: vokal
Niels Kirkegaard: guitar
Ebbe Ravn: keys
Henrik Thomsen: trommer
Joachim Ussing: bas

FAKTA:

30 års jubilæum i 2016 – debutalbummet ’På Slaget 12’ udkom d.23.10.1986 og solgt over 75.000 eksemplarer
Samlet salg på over 1 million albums!
På Slaget 12 har gennem mange år været placeret i toppen af de danske hitlister med store hits som ’Hjem til Århus’, ’Ude på det blå ocean’ og ’Ta’ kæresten i hånden’

Godt at vide:

Koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 225 kr. (205 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf: 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 17.30

På Slaget 12

Carls Cafe - Souvenirs - Torsdag den 29. september kl. 20.00 - UDSOLGT!!

Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Koncertmenu: 159 kr. UDSOLGT!!

Sofie Bonde er af flere blevet kaldt det kvindelige svar på Niels Hausgaard. Med jysk lune og pokerfjæs snakker hun om emner som overproduktion af ørevoks, reinkarnation og spiselige insekter. Og tingene tager sig anderledes ud fra en kvindes synspunkt, end vi er vant til at høre dem. Og med Nils Torp’s ligeledes ret overraskende guitarspil og Klaus Pindstrup’s virtuose violin tager musikken konstant nye drejninger.

I foråret 2016 udgiver Souvenirs en ny cd, “Tangopartner”, hos ArtPeople. Teksterne er skrevet i samarbejde med forfatteren Lone Hørslev. En munter sangcyklus, som beskriver en 37-årig kvinde. Hun står i lidt af en krise. Hun har sådan set alt; en høj uddannelse, et velbetalt job og hun ser godt ud. Hun har bare ingen kæreste og heller ingen børn. OK, hun går til spansk om tirsdagen, og dér bager hun på sin sidemand. Men det er så nyt endnu.

Souvenirs slog igennem i 1994 med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. Torp var med i det legendariske band KLICHE. Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen uden at snobbe hverken op – eller nedad. Og deres tekstunivers er præget af en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere – der jo sjældent er så almindelige endda.

Godt at vide:

2-retters koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf: 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 17.30

Souvenirs

E-Street Jam - Lørdag den 1. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 165 kr. (145 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Koncertmenu: 159 kr.

Bruce Springsteen coverband

med et show, der er større, skarpere og mere intenst!!

For syvende år i træk er et af landets absolut bedste coverbands, E-Street Jam, klar til at drage ud i landet for at underholde og begejstre den trofaste og voksende skare af Bruce Springsteen fans. Med et show der er større, skarpere og mere intenst end nogensinde før, sat sammen i et velovervejet mix af ballader, nye og gamle hits og musikalske mirakler, alt sammen serveret i dyb respekt for en af rockens største nulevende legender.

Kort fortalt, er det 8 mand på scenen som forstår at levere et energisk og autentisk Bruce Springsteen Show, hvor publikum bliver forkælet med dansende rockhits som “Dancing in the dark” & “Born in the USA”… og også får lov at føle romantikken bag historier som “The River” & ”Tougher than the rest”. E-Street Jam kommer hele vejen rundt, når der leveres et Springsteen Show der er Bossen værdigt!!!

Som altid er E-Street Jam anført af Danmarks egen Springsteen, sangeren Ulrik Bjørneboe, der på samme tid formår at finde sjælen i Springsteens musik og få publikum trukket ind i det stærke musikalske univers. Taget letter og hjerterne smelter når saxofonisten Bob Jackson blæser sine utrolige soloer ud over publikum med en imponerende feeling og fornemmelse. Mens bandets leadguitarist Jonas Stenderup-Larsen fylder sine soloer med al den tråd og nerve, der er så karakteristisk for musikken. Som altid er det bassisten Daniel Kristiansson og trommeslageren Michael Olsen, der udgør bandets bund og rytmesektion, mens Henrik Christensen håndterer klaver og keyboards. Og som bandets ekstra gear sørger de smukke sangerinder, Sandra Profitlich og Maja Iven Ulstrup, for koret på de mange sange.

Helt i pagt med originalen leverer E-Street Jam koncerter af mindst to timers varighed med konstant puls og power.

E-Street Jam – bedre end nogensinde.

Godt at vide:

Koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 165 kr. (145 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf. 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 17.30

E-Street Jam

Carls Cafe - Mr. Neil 'Rocking' Wilde - Torsdag den 13. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Koncertmenu: 159 kr.

– boogie woogie, blues & rock´n´roll

Den engelske singer/songwriter, musiker og entertainer Neil Wilde gæster Skovsgaard Hotel. Med piano som foretrukne instrument og mere end 30 års erfaring, leverer Neil et fantastisk show.

Hans repertoire spænder fra Boogie Woogie til Blues og Rock´n´roll. Han spiller sine egne sange og sine helt særlige cover-versioner.Hans største inspirationskilde har været 50érnes Rock’n’roll og Boogie Woogie artister som Elvis, Fats Domino, Jerry Lee Lewis.

En underholdende aften med musik, som vi alle elsker at lytte eller danse til.

Godt at vide:

2-retters koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf: 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 17.30

Mr. Neil “Rocking” Wilde

Frokost-jazz - Nielsen Swingtime - Lørdag den 15. oktober kl. 12.00-15.00

Koncert med buffet: 210 kr.
Koncert uden buffet: 95 kr. – ingen medlemsrabat

– swing, når det er bedst

Brovst Musikforsyning og Skovsgaard Hotel byder velkommen til festlig swingende jazz med NIELSEN SWINGTIME i kombination med den velkendte gode frokost-jazz buffet.

Det er fire erfarne musikere der spiller sammen, når NIELSEN SWINGTIME går på scenen. René Nielsen på guitar/vokal, Tobias Leonardo Pedersen på trommer/perkussion, Ib Lund Nielsen på kontrabas/elbas og Finn Lynge på tenor-/baritonsax.

Det er tredie gang, at Nielsen Swingtime gæster Skovsgård. Da de sidst besøgte Skovsgård Hotel i 2010, valgte bandet at donere hele deres honorar til de jordskælvramte i Haiti.

Bandet spiller traditionel jazz, swing og gode evergreens med musik af Fats Waller, Svend Asmussen, Leo Mathiesen, Kaj Norman Andersen med flere, som de fleste vil kunne synge med på. De har også egne kompositioner på repertoiret 

Finn har spillet i LPK siden 1980 og varetaget jobbet som roadmanager på orkesterets mange turneer. Han kombinerer sin musikalske udfoldelse med sit job som musikskole lærer.
Finn har spillet med: Peter Langdals Bigband – Gospelkoret: Body and Soul – Hans Knudsen Jumpband – Kloster Band m.fl. I Kapellet har han komponeret og været en flittig arrangør.

Ib startede i 1955 med at spille banjo, derfra til guitar inden han i 1957 købte sin første bas. Er autodidakt basist men har modtaget anden musikundervisning i 4-5 år.
Har spillet i kapellet siden 1969
Ib har varetaget næste generations musikuddannelse/interesse som musiklærer i Albertslund.
Har spillet med Neils Husum´s Quartet -Quintet – Sextet og Septet. Med Husums septet indspillede han i 1979 en LP udelukkende med egne kompositioner.

Tobias har sin unge alder til trods stor erfaring som ensemble musiker idet han startede sit første band i 1982. Han har modtaget nogen undervisning, men må betragtes som autodidakt.
I Leonardo Petersens jazzkapel er Tobias fast trommeslager samt i brass bandet Zebrass og i blues bandet N’City Blues.

Har spillet med: Hans Knudsen Jumpband (afløser) m. den svenske sanger og mundharpespiller Pelle Lindstrøm, de 2 New Orleans trompetister Leon Brown og James Andrews, samt Daviken, Soulberries, Five Live Jazzband & Girassol.

Rene har startet Copenhagen Skiffle Group i 1950’erne – og spillet med Bogdans Swingquartet – som vandt Fonas og Ekstrabladets konkurrence for små grupper i Odd Fellowpalæet ultimo 1950’erne spillede i 60’erne med sin egen Kvintet –  jazzpop. Han har spillet med Niels Husum i Nielsen-Husum Swingtime kvartet i 80’erne-90’erne og op til 2005.

Godt at vide:
Koncert med buffet: 210 kr.
Koncert uden buffet: 95 kr. – ingen medlemsrabat
Indgangen åbner ca. kl. 11.30 og koncerten starter kl. 12.00.
Køb koncertbillet på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Køb koncertbillet med menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf: 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Frokostbuffet serveres fra kl. 12.00.

Nielsen Swingtime

Ron Hacker (USA) & The Hacksaws - Fredag den 21. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 165 kr. (145 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Koncertmenu: 159 kr.

– The Hack is back

Den amerikanske blues og slide-guitarist Ron Hacker er atter i Danmark, denne gang direkte fra en stor turné i Frankrig. Ron var med stor succes i Danmark i april 2015 og ønskede stærkt at vende tilbage.

Ron Hacker har spillet sin delta-blues i San Francisco i mere end 35 år og har adskillige gange optrådt på alle store festivals der. Han har også turneret flittigt i det meste af Europa.

Ron Hacker har udgivet 9 albums og selvbiografien ”White Trash Bluesman”. Han har optrådt og spillet på flere film og bl.a. indspillet med Tom Waits.”He’s a prototypical bar band/honky tonk/dive/jukejoint/roadhouse kinda player”

Han er kendt for sin unikke og meget energiske stil. En kompromisløs attitude der har gjort at han flere gange er besvimet på scenen. Ron ér The Blues. Han har været ind og ud af fængsler og opdragelsesanstalter og taget hele turen ned – og op igen.Som han nu siger: ” As I’ve gotten older I’ve tried to concentrate more on playing the Blues than living them.”

Ron mødte den danske bassist Niels Nello Mogensen på Frederikshavn Bluesfestival 2014. De genoptog samarbejdet i 2015 med Esben Bach på trommer. De backer selvfølgelig igen Ron Hacker på 2016 tour.

Nello og Esben spiller p.t. sammen i Laugesen All Stars. Niels Nello Mogensen ses også sammen med blandt andre Johnny Madsen og bluestrioen Thomsen:Nello:Hansen. Esben Bach er bl.a. kendt fra Shades of Blue og Kenn Lending.

Oplev bluesslideguitar når det er bedst og mest autentisk med Ron Hacker & the Hacksaws.

Godt at vide:

Koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 165 kr. (145 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf. 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 17.30

Ron Hacker & The Hacksaws

Carls Café - Tommy Sands Duo - Torsdag den 3. november kl. 20.00

Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Koncertmenu: 159 kr.

– irsk folkemusik

Den nordirske folkemusiker Tommy Sands er et stort, internationalt navn, der har spillet over hele kloden og i øvrigt har sit eget radio- og tv-show derhjemme i Belfast og omegn.

Mange folkemusik festivalgæster har oplevet koncerten med Irske Tommy Sands og hans medspiller og søn Fionan på tenorbanjo og mandolin. Nu vender de tilbage!

Tommy Sands er en fantastisk performer der med sine sange og anekdoter skaber en intim og medrivende koncert, der tryllebinder publikum. Med charme og glimt i øjet lukker han publikum ind i sit musikalske univers. Tommy Sands er vokset op med irsk folkemusik og har turneret verden rundt sammen med sine søskende i “The Sands Family”.

Sange med mening er Tommy Sands varemærke. Han optræder i mange sammenhængen som sit lands musikalske ambassadør og har optrådt så forskellige steder som Det Olympiske Stadion i Moskva og Carnegie Hall i New York. Han er nær ven og samarbejdspartner med Pete Seeger og har arbejdet for UNESCO i mange år.

Sangene fra Tommy Sands musikalske hånd er indspillet af utallige kendte kunstnere. De to musikeres seneste album “Let the Circle Be Wide” blev i øvrigt valgt til Årets Album 2009 af Celtic Connections. Der venter publikum endnu en dejlig aften i selskab med store kunstnere.

Godt at vide:

2-retters koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf. 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 17.30

Tommy Sands

Feridah Rose Band - Lørdag den 5. november kl. 20.00

– Soul, funk, jazz, rytm`n`blues

Feridah Rose er soul/jazz/afro/funk/r’n’b sanger og sangskriver med rødder i Kampala (Uganda) og har siden teenageårene haft base i København. Hun er opvokset med musik og sang, og har ledet flere større gospelkor.

Siden hun i 2012 udgav EP’en Game Of Love har Feridah ofte stået rundt omkring på de danske musikscener og begejstret publikum med sit band.

Vokalerne er omdrejningspunktet for Feridahs musik og det handler om at udtrykke følelser gennem stemmen. Det er soul, jazz og funk på den gode gamle måde. Men der er også plads til inspiration fra reggae og den afrikanske musik. Sangerindens seneste udspil, singlen ”Kyelondela”, er en hilsen til hjemlandet Uganda og er hendes første sang på modersmålet. Sangen er skrevet i Kampala sammen med en af landets mest populære sangskrivere Sylver Kyagulanyi, og bag knapperne er Ugandas hit-producer Paddy Man.

Hvis du endnu ikke har oplevet Feridah Rose og hendes band LIVE er det med at holde sig til når chancen byder sig…

Det vellydende band ved Feridahs koncerter og café-gigs består i dag af Jamil Oskarson (bas), Jens Stoklund Jensen (trommer), Elias Schjerbeck (guitar) og Lasse Storgaard (keys). Der er af og til gæstemusikere med på scenen.

Godt at vide:

Koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 165 kr. (145 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf. 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 17.30

Feridah Rose

Anne Marie Helger & Peter Larsen - Torsdag den 10. november kl. 20.00

Entré til koncert: 250 kr. (230 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning).
Koncertmenu: 159 kr.

– Halløj på Falderebet

Discountdrama præsenterer Halløj på Falderebet.Garanti for latter og tankevækkelsesteater med knaster.

Ikke siden sidste årtusinde har I haft chancen for at se disse to koryfæhoveder live som samlesæt på en stor scene. Den frygtløse duo skyr ingen midler – de ruller det seje skyts ud og leverer frække, frontale verbalangre i et spektakulært rolle- og forklædningsfyrværkeri.

Har I mødt fru skibsredder Plask Plaskenskjold, kultursociolog Jørgen Andersen, normaldanskeren Connie Knudsen og rideskoledomptricen Erna Iversen, så glæd jer til spritnye landvindinger fra det discountdramatiske overflødighedslager.Gå ikke glip af Helger og Larsen, når de planter et solidt horn i siden på det magtmisbrugende, folkeforførende overdanmark.dk

Forestillingen blev vist første gang i 2014 på Nørrebro Teater.

Godt at vide:

Koncertmenu: 159 kr.
Entré til koncert: 250 kr. (230 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel:skovsgaardhotel@mail.dk/ tlf. 98230400
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 17.30

Anne Marie Helger & Peter Larsen

Frokost-jazz - All Time Jazz Band - Lørdag den 19. november kl. 12.00-15.00

Koncert med buffet: 210 kr.
Koncert uden buffet: 95 kr. – ingen medlemsrabat

– New Orleans Jazz

All Time Jazz Band – et utraditionelt traditionelt band, der leverer Jazz med humor og masser af sang.

Der sker noget, når All Time Jazz Band går på scenen. Udgangspunktet er den levende New Orleans Jazz, som den blev spillet og stadig spilles i jazzens hjemby.  Men All Time Jazz Band har et uhyggeligt stort repertoire og tager, uden at ryste på hånden, afstikkere til swing, blues, rock og rul og evergreens. Alt leveres med professionalisme, sikkerhed, stilfornemmelse, humor og musikalitet i et mix til stort set enhver lejlighed – og med en utrolig mangel på selvhøjtidelighed.

All Time Jazz Band er på forbløffende kort tid blevet etableret som fast tilbagevendende indslag i diverse jazzklubber, spillesteder og festivaler og høres også i sammenhænge, som ligger uden for de sædvanlige jazzspillesteder.  Blæserne i bandet har spillet sammen i årtier og vover sig ud i både improvisation og swingende bigband rifts på baggrund af en sej, tæt sammenspillet rytmegruppe.

Det er ret specielt, at alle bandets medlemmer er vokalister og synger enten solo eller kor i flerstemmige arrangementer.  Bandet har altid et par nye overraskelser med på repertoirelisten. Blandt andet har All Time Jazz Band reddet en del stort set ukendte gamle jazznumre op fra den store glemmekiste – musik, der ved tilfældighedernes spil er gledet ud af det traditionelle repertoire, men som fortjener et nyt liv.  I 2015 har All Time Jazz Band udgivet sin første CD: JAZZ AT ALL TIMES. Ole Rosendal- trumpet, flugelhorn, vocals, Erik Schreiber – tenor sax, clarinet, vocals, Morten Tværmose Andersen – double bass, lead vocals, Jan Gruwier Larsen – banjo, guitar, lead vocals, Jørgen “Mulle” Mulbjerg – drums, lead vocals.

Godt at vide:
Indgangen åbner ca. kl. 11.30 og koncerten starter kl. 12.00
Entré med buffet 210 kr. (95 kr. uden buffet), ingen medlemsrabat.
Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.
Frokostbuffét serveres fra kl. 12.00

All Time Jazz Band

4. juledagsbal med Beers for Tears - Onsdag den 28. december kl. 21.00

Entré til koncert: 150 kr. (ingen medlemsrabat)
Koncertmenu: 159 kr.

Traditionen tro slutter Brovst Musikforsyning efterårets program af med et brag af et 4. juledagsbal, for 3. år i træk med det populære lokale band Beers for Tears.

Beers for Tears er en nordjysk folk- præget gruppe, sammensat af musikere, der har optrådt i andre konstellationer, såsom: Håndslaw, Atlantis mm. Beers for Tears er et populært danseorkester, der gir den en spand kul, når de optræder med underholdning og musik. Bandet har et motto, der lyder: GOD MUSIK TIL KAFFEN, og det er da en underdrivelse på god nordjysk facon. Gruppen Beers for Tears består af:Jørgen Bundgaard– sang og keyboardGert Pedersen– sang og guitarPer Rosendal– sang og vaskebræt (perc.)

Godt at vide:

Koncertmenu: 159 kr.
Entré til julebal: 150 kr. (ingen medlemsrabat).
Indgangen åbner ca. kl. 20.30 og koncerten starter kl. 21.00
Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres kl. 18.00

Beers for Tears